+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Senior Inkoopadviseur Rijks InkoopSamenwerking Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van inkoopadvies voor de Rijksoverheid, waar jouw nieuwsgierigheid, oplossingsgerichtheid en adviesvaardigheden centraal staan. Als inkoopadviseur speel je een sleutelrol in uiteenlopende projecten, van politieke systemen tot aanbestedingen voor communicatiemiddelen. Werk in een team dat een groot deel van de rijksoverheid bestrijkt en draag bij aan het succes van cruciale projecten die de maatschappij raken. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij van nature nieuwsgierig? Vind je het leuk om steeds wisselende onderwerpen beet te pakken? Denk jij graag mee met je klant over oplossingen? Ben je iemand die denkt en handelt in oplossingen en uitgaat van wat wel kan in plaats van wat niet kan? Ben je in staat om met het bovenstaande om te gaan in een wereld waar we veel kaders hebben zoals wet- en regelgeving en waarbinnen je zoekt naar de best mogelijke scenario’s? Sta jij naast je klant als business partner en versta je je rol als adviseur en komt dat in uiting in je adviesvaardigheid? Wil jij onderdeel uitmaken van een team dat een groot deel van de rijksoverheid bestrijkt? 

Als inkoopadviseur bij de RIS lever je een belangrijke bijdrage aan de vraagstukken van het Rijk. Van de eerste behoefte schetsen naar strategieontwikkeling tot en met het contracteren van leveranciers: jouw bijdrage is mede bepalend voor het succes van projecten bij de rijksoverheid. En die projecten kennen een reikwijdte die net zo breed is als die van het Rijk; van systemen voor registratie van politieke partijen, raamovereenkomsten voor communicatiemiddelen en communicatieonderzoeken die bij verschillende departementen gebruikt worden, onderzoek ter afschaffing van de zomer-wintertijd, inrichting van datacenters, opleidingen en trainingen, van beveiligingssoftware tot financiële systemen etc. Deze aanvraag betreft een inkoopadviseur voor één van de drie Europese aanbestedingsteams.



Gevraagd

• Je hebt werk- en denkniveau op HBO-niveau.

• Je beschikt over kennis van inkopen binnen de Rijksoverheid (aantoonbaar in cv/motivatie)

• Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare relevante werkervaring in het zelfstandig begeleiden van (complexe) Europese aanbestedingen.

• Je hebt aantoonbare relevante werkervaring in een politiek gevoelige werkomgeving binnen de overheid.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft hier een opdracht die zowel in zelfstandigheid als ZZP'er als in dienst bij Yacht kan worden uitgevoerd. De inzet is geraamd op een jaar (met nog evt verlengingen) met een inzet van zo'n 36 uur per week.



Bedrijfsomschrijving

De Rijksinkoopsamenwerking (RIS) is een shared service organisatie binnen het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Wij kopen in voor de ministeries van: • Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) • Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) • Financiën (FIN) • Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) • Algemene Zaken (AZ) • Buitenlandse Zaken (BUZA) Voor de rijksbrede categorieën Schoonmaak en Vervoer & Verblijf en Communicatie voeren wij de aanbestedingen uit. In voorkomende gevallen voert de RIS ook aanbestedingen uit voor andere ministeries. Daarnaast verzorgen wij aanvullende inkoopdienstverlening zoals het beheer van primaire inkoopapplicaties en van inkoopportalen, het adviseren over complexe vraagstukken en het leiden van ontwikkelprojecten. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in