+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

P&O Business Adviseur Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in de wereld van HRM als P&O Business Adviseur, waar je een sleutelrol speelt in het strategisch advies binnen een gemeentelijke setting. Als sparringpartner van de directie, coördinator van P&O diensten en adviseur op medezeggenschap, ben je de brug tussen beleid en uitvoering. Je leidt een team van adviseurs, vertaalt ontwikkelingen naar concrete acties en draagt bij aan de organisatieontwikkeling. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Kom jij aan boord van Yacht HRM? We hebben volop uitdagende opdrachten, waar jij van grote toegevoegde waarde bent én jezelf verder kunt ontwikkelen. Bijvoorbeeld in de rol van P&O Business Adviseur bij de Gemeente Den Haag.

P&O Business Adviseur | 32-36 uur

Als Business Adviseur ben je strategisch sparringpartner op het gebied van Personeel en Organisatie van de Algemeen directeur en het directieteam. Je bent de coördinator van de brede P&O dienstverlening en bent in staat om met veel verschillende ketenpartners af te stemmen en op dienstverlening te contracteren. Verder ben je adviseur van de Algemeen Directeur op het gebied van medezeggenschap. Je stuurt een team aan van verschillende businessadviseurs die de dienst adviseren op tactisch en strategisch niveau. Je vertaalt ontwikkelingen en strategie binnen de dienst naar een P&O agenda die vervolgens aansluit bij de concern P&O agenda. Samen met je collega businesspartners P&O en de collega’s van concernadvies ben je actief betrokken bij de realisatie van de concern P&O agenda en het strategisch P&O beleid van de gemeente waarmee we vanuit P&O een bijdrage leveren aan de concernontwikkeling. Je vindt het een uitdaging om P&O disciplines aan elkaar te verbinden, om elkaar scherp te houden en om continu van elkaar te blijven leren.



Gevraagd

  • WO werk- en denkniveau.
  • Aantoonbare ervaring met het adviseren van hoger management op het gebied van personeels- en organisatie & inrichtingsvraagstukken.
  • Jij hebt aantoonbare ervaring in een gemeentelijke complexe matrix omgeving.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Yacht biedt jou een uitdagende en dynamische opdracht waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Je kunt hierbij rekenen op een mooi salaris, pensioenregeling en bonusregelingen.

Er zijn ruime mogelijkheden om vakgerelateerde opleidingen en cursussen te volgen via de Yacht Academy. YACHT begeleidt jou in het opstellen en uitvoeren van je persoonlijk ontwikkelingsplan, om samen te blijven werken aan jouw ambitie.

Daarnaast kun je regelmatig deelnemen aan inhoudelijke kennissessies om kennis op te doen, jouw collega's te ontmoeten en te netwerken. 

  • Een uitdagende en dynamische baan waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen via YACHT.
  • Je start bij de Gemeente Den Haag met een ontzettend mooie opdracht met uitzicht op verlening.
  • Je kunt rekenen op een uitstekende salaris afhankelijk van ervaring tot en met schaal 14.
  • Je krijgt een interessante bonusregeling.
  • Er zijn ruime mogelijkheden om HR gerelateerde opleidingen te volgen via de Yacht Academy.
  • Daarnaast begeleidt YACHT jou in het opstellen en uitvoeren van je persoonlijk ontwikkelingsplan, om samen te blijven werken aan jouw talenten!
  • Hybride werken.


Uren

32 - 36 uur
32

Bedrijfsomschrijving

Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van Yacht. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.

Vanuit Yacht hebben wij de intentie om na deze eerste interim opdracht een langdurige relatie aan te gaan in de vorm van een onbepaalde tijdscontract als Interim HR Professional!Ben jij geïnteresseerd en/of wil jij meer weten over de functie? Dan kom ik graag met jou in contact!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in