+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijkenisse.
Laad meer vacatures

Timmerman Spijkenisse

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

Sluit je aan als timmerman of -vrouw in vastgoedonderhoud. Je werk is afwisselend, van keukens tot daken. We zetten je in waar je het beste past. Ervaring met renovaties en houtwerk is belangrijk. Je start met een goed salaris en kans op een vast contract. We zorgen dat je met plezier werkt en bieden cursussen. Spaar punten voor gereedschap en weekendjes weg. Plus, geniet van onze gezellige borrels en barbecues! Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Kom bij ons team als timmerman of -vrouw bij een bedrijf gespecialiseerd in vastgoedonderhoud. Je taken zullen divers zijn, van het renoveren van keukens en badkamers tot balkons en soms zelfs daken. We plaatsen je waar je vaardigheden het best tot hun recht komen.


Ben jij het?

Als timmerman heb je ervaring met verschillende aspecten, zoals renovaties van badkamers en keukens, houtrotreparaties en betonherstel. Je bent een natuurlijke communicator, zowel met collega's als met bewoners. Ook heb je een rijbewijs en een VCA-certificaat nodig. Als je deze nog niet hebt of deze verlopen is, kun je deze kosteloos vernieuwen via Faber.


Wat wij bieden

Met jouw ervaring als timmerman of -vrouw begin je met een salaris vanaf €2.800,- bruto per maand, waarbij je kunt kiezen tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Bij een succesvolle samenwerking met jou en je opdrachtgever kun je al snel uitzien naar een vast contract. Bij Faber houden we regelmatig contact om ervoor te zorgen dat je met plezier naar je werk gaat. Indien nodig bieden we ook passende cursussen aan. Met ons spaarsysteem verdien je punten bij elk gewerkt uur, die je kunt inwisselen voor gereedschappen en zelfs weekendjes weg. En natuurlijk ben je altijd welkom op onze jaarlijkse borrels en barbecues!


Waar jij werkt

Dit glas- en schildersbedrijf is in meer dan 60 jaar uitgegroeid tot een specialist in totaalonderhoud. Ze bieden zowel binnen- als buitenshuis volledig onderhoud aan particulieren, bedrijven en scholen. Als je interesse hebt om als timmerman of -vrouw aan de slag te gaan, neem dan snel contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in