+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijkenisse.
Laad meer vacatures

Zelfstandig onderwijsprofessional | Spijkenisse Spijkenisse

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tip onderwijs

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van het basisonderwijs in Spijkenisse en speel een cruciale rol in de groei van leerlingen. Als onderwijsprofessional leid je niet alleen zelfstandig de klas, maar draag je ook bij aan een veilige en ondersteunende omgeving. Jouw betrokkenheid en doeltreffende communicatie zijn de sleutel tot het welzijn en de prestaties van de leerlingen. Geniet van aantrekkelijke salarissen, goede arbeidsvoorwaarden, en de vrijheid om je lessen vorm te geven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je enthousiast over het basisonderwijs en op zoek naar een zelfstandige positie als onderwijsprofessional in Spijkenisse? Dan heb je geluk!
Een school in Spijkenisse heeft een dringende behoefte aan een gedreven en ervaren onderwijsprofessional die met passie zelfstandig lesgeeft en een cruciale rol speelt in de groei van leerlingen. Jouw toewijding wordt ten zeerste gewaardeerd door de school en draagt bij aan de vooruitgang en ontwikkeling van de leerlingen.  

Wat omvat deze functie?
Als onderwijsprofessional ben je niet alleen verantwoordelijk voor het zelfstandig leiden van de klas, maar ook voor het voeren van oudergesprekken en het opstellen van rapporten. Je creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin leerlingen vrij zijn om vragen te stellen en hun eigen identiteit te ontdekken. Het bevorderen van een positieve sfeer in de klas en het opmerken van signalen wanneer een leerling extra ondersteuning nodig heeft, zijn cruciale aspecten van jouw rol. Door jouw betrokkenheid en doeltreffende communicatie draag je bij aan het welzijn van leerlingen, waardoor ze met plezier naar school gaan en excelleren in hun prestaties. Jouw werkzaamheden opgesomd: - Zelfstandig klassikaal lesgeven - Voorbereiden van lessen - Coachen van leerlingen - Groepsverantwoordelijkheid dragen over je eigen groep - Oudergesprekken voeren en rapporten opstellen  

Wat hebben wij jou te bieden?
Of je nu kiest voor een positie in loondienst of als zelfstandige, wij bieden niet alleen aantrekkelijke salarissen en goede arbeidsvoorwaarden, maar ook een werkomgeving die aansluit bij onze visie op lesgeven en leren. Als zelfstandige ben je een essentieel onderdeel van ons team en krijg je de vrijheid om zelfstandig je lessen vorm te geven. Als zzp’er heb je de ruimte om je eigen werkrooster te bepalen, terwijl je samenwerkt in een inspirerende omgeving met collega’s die zich continu blijven ontwikkelen. ✅ Een goed salaris; ✅ Een functie voor langere tijd, met kans op een vast contract; ✅ Reiskostenvergoeding; ✅ Gunstige pensioenregeling, goede secundaire voorwaarden en 13e maand; ✅ Genoeg uitdaging in je functie; ✅ Doorgroeimogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden.  

Kom ik in aanmerking voor deze functie?
We kijken verder dan alleen je opleidingsniveau en gaan uit van de (leerkracht)competenties waar je al over beschikt. Jij bent iemand die gedreven is, een groot lerend vermogen heeft, een positief leerklimaat kan creëren voor leerlingen en de intentie heeft om de onderwijsbevoegdheid voor het basisonderwijs te behalen. Je bent 2 – 5 dagen per week beschikbaar om leerlingen te laten groeien en de beste versie van zichzelf te laten worden. Voor de invulling van de vacature kijken we dus verder dan alleen een pabo-diploma. Met de juiste ervaring, bekwaamheid en de wil om jezelf verder te willen ontwikkelen, kunnen we bespreken wat er mogelijk is. - Pabo (diploma of laatste jaar) - Adpep - Eerste- of tweedegraads bevoegdheid - Leraarondersteuner - Onderwijsassistent - Je wil een zij-instroomtraject gaan volgen Beschik jij over een van bovenstaande diploma’s en ben je benieuwd wat er mogelijk is? Solliciteer dan op deze vacature en we nemen contact met je op!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in