+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijkenisse.

Automation Engineer Spijkenisse

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Carrera Technics

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.800 p/m

Vacature in het kort

Hou je van techniek en wil je werken met verschillende systemen zoals GPS, PLC s, en meer? In deze functie kun je echt je passie volgen. Je krijgt de kans om met projecten aan de slag te gaan en ze op jouw manier te doen. Plus, er is een goed salaris en extra geld voor het werken in ploegen. Ook kun je veel leren en is er vervoer van en naar het werk. Je dag is nooit saai, want je werkt zowel achter een computer als buiten, soms op grote hoogte. Perfect voor een techneut die van afwisseling houdt! Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

What’s in it for me?

Techniek, in diverse vormen. GPS positie bepaling, PLC’s, belading door middel van industriële WiFi, machinebesturingen, frequentieregelaars, SCADA… noem maar op. En dan hebben we het alleen of de elektrische en/of softwarematige systemen.
Sommige technieken zijn verouderd, sommige zijn hightech. Wat leuker is, is dat je echt kunt “freaken”. Je krijgt budget, tijd en gelegenheid om projecten te organiseren en deze naar je eigen hand te zetten. Interessant detail; mensen die hier eenmaal beginnen met werken gaan eigenlijk nooit meer weg. En dat zegt iets!
Naast deze interessante technieken waar jij als ervaren techneut je passie in kwijt kan, bieden zij een prima arbeidsvoorwaardenpakket;

  •  Een prima basissalaris dat, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, varieert van €3500,- tot €5800,- bruto per maand.
  •  Een vuilwerktoeslag.
  •  Volop ruimte voor opleidingen en trainingen.
  •  Bedrijfsvervoer.
Jouw dag

Je komt in de denktank van de organisatie te werken. Eigenlijk ben je ook het laatste redmiddel, voor de monteurs in de technische dienst en volcontinu ploegen, om met een oplossing te komen. Lukt dit niet dan moet er een leverancier ingeschakeld worden. Denk hierbij aan Siemens, ABB etc.
Je bent dus een specialist, maar wel eentje die ook z’n overall aantrekt. Je komt ook op een kraan, of op een belader en dat kan wel eens hoog, koud of nat aanvoelen. Toch wat anders dan met een kop koffie achter je beeldscherm.
Je bent dus dagelijks bezig met nieuwe projecten, revisie van techniek, ondersteuning bieden aan de TD als het gaat om het analyseren van storingen. O, en uiteraard met zo’n brainwave komen dat die storingen niet meer gaan voorkomen. Not on your watch!
Enerzijds werk je dus vanuit de besturingskamer vanachter je laptop en het andere moment loop je in je overall 35 meter boven de grond.

Wie jij bent
  •  jij bent een Willy-Wortel-type-of-engineer. Enerzijds aan het freaken en knutselen, maar dan wel met serieus materiaal.

  •  Daarnaast breng je meerdere jaren ervaring mee op het gebied van procesbesturing en een PLC heeft voor jou geen geheimen.

  • Verder heb je bij voorkeur MBO 4 of een HBO opleiding richting Elektrotechniek of Mechatronica afgerond.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in