+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Spijkenisse.
Laad meer vacatures

ZZP Verzorgende-IG Thuiszorg Spijkenisse zomerperiode Spijkenisse

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Care4 Group

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 10 - 20 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Heb je zin om deze zomer aan de slag te gaan als Verzorgende IG in de thuiszorg? Jouw hulp is hard nodig! Je werkt in de periode mei tot september, en je kunt zelf kiezen wanneer je werkt. Dit is je kans om dankbaar werk te doen en tegelijkertijd te genieten van vrije tijd. Je helpt kwetsbare ouderen, zowel thuis als in zorgcentra. Plus, je krijgt de mogelijkheid om flexibel te werken, je eigen vakantie te plannen, en je kwaliteiten verder te ontwikkelen. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij als Verzorgende IG  zin om in de zomerperiode aan de slag te gaan in de thuiszorg? Jouw hulp is hard nodig in Spijkenisse. 
Na hectische maanden is het tijd voor de vaste medewerkers om vakantiedagen op te nemen. En jij bent degene die ervoor zorgt, dat ze dit met een gerust hart kunnen doen.
Je wordt alvast ingepland in de periode mei/ juni tot en met september. Zo weet je precies wanneer je lekker aan het werk gaat maar ook wanneer je zelf vrij bent om van het zonnetje te genieten.

Er wordt verwacht dat je minimaal 10 uur per week kan komen ondersteunen. Het betreft met name dag en avonddiensten en weekenddiensten. Je mag natuurlijk ook meer uren werken, dit gaat allemaal met jou in overleg. 

Je komt te werken bij  een zorgorganisatie die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar zorgvragers. Zij zijn er vooral voor kwetsbare ouderen. Zowel thuis als in zorgcentra. Zij zijn actief in de provincies Utrecht en Zuid-Holland. 

In Spijkenisse zijn er zeven wijkteams. Er is dus zeker een wijk die aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. 


Wat ga jij doen

Als verzorgende IG ben jij verantwoordelijk voor het leveren van de zorgvraag van de cliënt. Met jouw kwaliteiten ga jij ervoor zorgen dat de cliënt op eigen manier in vertrouwde omgeving zelfstandig kan blijven wonen. Jij hebt de touwtjes in handen en kan het programma aanpassen waar dat nodig is, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt en zijn/haar familie.

Het werk is veelzijdig, flexibel en natuurlijk gezellig. Daarnaast moedigen we je altijd aan om de tijd te nemen en een praatje te maken met de cliënt, zo help je mensen écht! Jouw persoonlijke aandacht is wat nou net het verschil maakt. 

Het takenpakket als Verzorgende IG is divers. Je helpt bij alledaagse taken zoals opstaan en weer naar bed gaan, maar voert ook verpleegtechnische handelingen uit. Je gaat dagelijks  langs bij de cliënten thuis en stimuleert zelfredzaamheid.

Het werk is dankbaar en veelzijdig, maar je moet ook stevig in je schoenen kunnen staan. Je werkt dan veelal zelfstandig, maar kunt altijd terugvallen op je collega's en verschillende disciplines binnen de zorg. 

Je voert je werkzaamheden uit in Spijkenisse. Je bent veel onderweg en daar word je blij van! Jouw diensten worden afgestemd met jouw eigen agenda, zodat jij ook lekker van de zon en vrije tijd kan genieten. Je werkt tussen de 10-20 uur per week, met name dag en avonddiensten en weekenden. 


Wat neem jij mee
  • Je bent in het bezit van een Verzorgende-IG diploma; 
  • Je hebt plezier in het werken in een wijkteam; 
  • Je bent beschikbaar in de maanden mei, juni, juli, augustus, september; 
  • Je hebt bij voorkeur een rijbewijs en eigen vervoer; 
  • Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling; 
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken; 
  • Je hebt signalerend en probleemoplossend vermogen; 
  • Je bent zeer betrouwbaar, de opdrachtgevers kunnen op jou rekenen; 
  • Je bent bevoegd en bekwaam voor verpleegtechnische handelingen. Ben je dit niet? Geen zorgen, wij hebben onze eigen academy die jou hiermee kan helpen; 
  • Je bent beschikbaar voor alle diensten. 

Een positieve verklaring omtrent gedrag is onderdeel van de procedure. Tevens ook het aanleveren van minimaal een positieve referentie. 


Wat krijg jij ervoor terug

Jij – de kandidaat – staat voor ons centraal! Je bent onmisbaar en een belangrijke schakel in de continuïteit van de gezondheidszorg. Met jouw specifieke kennis en ervaring ben je een aanwinst voor de organisatie waar je aan de slag gaat. Wij begrijpen als geen ander jouw standpunt, want wij komen zelf ook van de werkvloer. We bieden je de juiste begeleiding en willen met jou een passend antwoord bieden op personele vragen uit het werkveld. Onze aanpak is persoonlijk en we kijken dan ook welke baan het beste bij jou past. Onze dienstverlening is servicegericht, met korte lijnen en duidelijke afspraken die we altijd nakomen.

Bij deze opdrachtgever ben je aankomende maanden verzekerd van leuk en dankbaar werk voor minimaal 10-20 uur per week in de periode mei tot september. 

De voordelen van werken via Care4 Group

  • Flexibel werken: je bepaalt zelf wanneer je werkt via onze app; 
  • Mogelijkheid tot het werken van vaste uren; 
  • Ruime verlofopties. Bepaal zelf je vakantie en of je werkt op feestdagen; 
  • Wij kennen jouw kwaliteiten en kijken hoe we die verder kunnen uitbreiden; 
  • Veel ontwikkelmogelijkheden. Kijk eens bij onze opleidingen: 
  • Kans om je breed te ontwikkelen door werkervaring op te doen bij verschillende organisaties in verschillende werkvelden.

Tevens staan wij voor persoonlijk contact, waardoor er korte lijntjes zijn en wij graag met je meedenken! 

Naast bovenstaande ontvang je natuurlijk een marktconform tarief of een salaris conform CAO.

Wij kunnen jou als ZZP goed ontzorgen zodat jij kunt doen waar je echt blij van kan worden! Wil je hier meer over weten alvast, neem dan een kijkje op: 


Salaris

Marktconform tarief


Informatie en Sollicitatie

Wil jij als ZZP Verzorgende IG deze zomerperiode jouw steentje bijdragen aan goede en mensgerichte zorg? Dan komen wij graag met jou in contact. 

Care4Groep bemiddelt tussen jou als zorgprofessional en opdrachtgevers in de zorg en welzijn. Je kunt bij ons aan de slag als ZZP'er, uitzendkracht of op basis van detachering. Onze intercedenten komen bijna allemaal uit de zorg, wel zo fijn om dezelfde taal te spreken. 

Voor onze opdrachtgever in onder andere Spijkenisse zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG in de zomerperiode. Je kunt half mei al starten tot half-medio september 2024. Mocht er een wederzijdse klik zijn dan is verlenging zeker mogelijk. Dit team vraagt deze maanden versterking voor minimaal 10 en maximaal 20 uur per week. 

Ben je enthousiast? Mail dan je cv naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismakingsgesprek. Heb je eerst nog een vraag? Je kunt onze intercedenten bereiken op 010-4778140 of per e-mail via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in