+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sprundel.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider / Calculator Sprundel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.250 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als junior werkvoorbereider/calculator op een projectafdeling, krijg je te maken met verschillende soorten projecten, van kort tot lang. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces, van begin tot eind. Je werkt aan het voorbereiden van het werk, de planning en de oplevering. Je hebt de kans om zelfstandig te werken en echt iets bij te dragen. Dit is een mooie kans om je vaardigheden te gebruiken en te groeien in je rol. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij dé junior werkvoorbereider te Sprundel, die op zoek naar een werkomgeving waar persoonlijke connecties en betrokkenheid de norm zijn, in plaats van de anonimiteit van een groot bedrijf? De gedachte aan een spontane trip vanuit Breda naar Amsterdam of Arnhem voor een klus, schrikt jou niet af. Lees dan verder!


Wat ga je doen?

Stap jij graag in de rol van junior werkvoorbereider/calculator op een dynamische projectafdeling te Sprundel? Hier is geen dag hetzelfde, met opdrachten variërend van korte klussen tot langdurige projecten die maanden in beslag nemen. De projecten van deze opdrachtgever, omvatten een breed scala aan werkzaamheden, zoals grootschalig onderhoud aan kunststof en aluminium kozijnen, het vakkundig herstellen van lekkende vliesgevels en kozijnen, en het zorgvuldig monteren en demonteren van vliesgevels en kozijnen. Als werkvoorbereider/calculator te Sprundel, draag jij de verantwoordelijkheid voor het gehele traject, vanaf de initiële calculatie en inkoop tot aan de planning en uiteindelijke oplevering. Voor dag klussen en veelvoorkomende opdrachten stel je zelfstandig de calculaties op of werk je nauw samen met een collega die ter plaatse een opname doet voor de calculatie. Voor langere klussen werk je samen met de directie om tot een gedegen calculatie te komen. Zodra de opdracht binnen is, krijg je alle ruimte om het project zelfstandig op te pakken. Jij, als werkvoorbereider/ calculator, bent de spil in het proces, waarbij je het overzicht behoudt over het werk in offerte, in opdracht, in uitvoering en wat uiteindelijk is opgeleverd. Kortom, een uitdagende en afwisselende rol waarin jij het verschil kunt maken. Ben jij die enthousiaste, energieke junior werkvoorbereider/ calculator te Sprundel, waarbij ik de interesse heb gewekt? Dan kom ik heel graag met jou in contact!



Gevraagd

  • Jij bent de persoon die energie krijgt van het aanpakken van technische uitdagingen, zowel van klanten als collega’s;
  • Met aantoonbare ervaring in de geveltechniek ben jij een waardevolle kracht binnen ons team. Het bijleren op basis van kennis en ervaringen van collega’s of uit nieuwe vraagstukken waar je zelf nog weinig van af weet, spreekt jou aan. Als je ook ervaring hebt als servicemonteur, voorman en/of monteur binnendienst, is dat een pré;
  • Je hecht meer waarde aan een wat kleiner bedrijf waar iedereen elkaar kent dan aan een grote concullega. En als je een keer op tijd op pad moet vanuit Breda voor een klus in Amsterdam of Arnhem, of zelfs als je een keer later bent, schrik jij daar niet van.


Aanbod

Bij Tecforce streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €3250 tot €4000 o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • Vakantiedagen conform CAO;
  • Een leaseauto;
  • Een positieve en inclusieve werkomgeving waarin jouw behoeften centraal staan;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Pensioenopbouw via Tecforce.

Als je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat bent, twijfel dan niet en solliciteer direct! Zelfs als je niet volledig aan alle vereisten voldoet, maar je jezelf wel in deze functie ziet, nodigen we je uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in