+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Machinebediener / Process Operator Stadskanaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 - € 16 p/u

Vacature in het kort

Kom werken in een moderne productieomgeving met de nieuwste machines. Als machinebediener maak je serieproducten volgens instructies en tekeningen. Geen dag is hetzelfde! We zoeken enthousiaste mensen met passie voor techniek. Ervaring is mooi meegenomen, maar ook als je nieuw bent in het vak, kun je solliciteren. Het bedrijf groeit snel en biedt een gezellige sfeer. Je kunt gebruikmaken van de in-house fysio en er zijn leuke teamactiviteiten, zoals een zomerse BBQ. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij werken in een hightech productieomgeving waarbij je achter de nieuwste machines staat en geen dag hetzelfde is? Wij zijn op zoek naar enthousiaste machinebedieners om het team te versterken!

Als machinebediener ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van serieproducten. Je werkt volgens instructies en bijgeleverde tekeningen, waarbij je de planning nauwlettend volgt en controleert op juistheid en volledigheid van de opdrachten.


Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste machinebediener met een passie voor metaaltechniek! Je gaat nauwkeurig te werk en bent stressbestendig. Bij voorkeur heb je een afgeronde MBO niveau 2 opleiding in de richting van verspaning/werktuigbouw. Ook instromers met affiniteit voor metaaltechniek zijn welkom om te solliciteren. Voor instromers wordt er een techniektest afgenomen.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever ontwikkelt, produceert en verkoopt technologisch vernieuwende producten en assemblages in een seriematige productieomgeving. Met efficiënte processen en hightech equipment fabriceren ze uiterst nauwkeurige en ultrareine onderdelen. 


Wat wij bieden

Wij bieden een dynamische werkomgeving bij een succesvol, internationaal en snel groeiend bedrijf, een informele sfeer waarin hard wordt gewerkt aan het creëren en verkopen van hightech producten en oplossingen voor een veeleisende markt. Bij deze opdrachtgever zijn gezondheid en gezelligheid erg belangrijk, als medewerker kun je gebruik van de in-house fysio en jaarlijks zijn er leuke activiteiten waaronder een zomer BBQ. Ook jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk er zijn verschillende mogelijkheden om met jouw mee te denken voor een persoonlijk ontwikkelingsprogramma. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in