+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Stadskanaal.
Laad meer vacatures

BBL - Leerling Fijnmechanische Techniek Stadskanaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 12 - 38 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract

Vacature in het kort

Stap in de wereld van fijnmechanische techniek en combineer leren met werken. Hier krijg je de kans om te groeien en je passie voor techniek te ontdekken. In een team van professionals werk je aan innovatieve projecten. Jouw ontwikkeling staat centraal. Het bedrijf waar je gaat werken is snelgroeiend en internationaal. Ze bieden niet alleen een inspirerende werkomgeving, maar ook veel kansen om te leren en te groeien. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij leren én werken in de fijnmechanische techniek? Ben je op zoek naar een uitdagende leerwerkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste leerlingen die graag het vak willen leren in de praktijk. Of je nu een carrièreswitch overweegt, net je diploma hebt behaald of gewoon nog niet bent uitgeleerd, wij bieden jou deze kans!

Stap aan boord en laat je begeleiden op jouw weg naar succes in de fijnmechanische techniek! Wij geven je een unieke kans om te leren én te werken in een inspirerende omgeving, waar innovatie en kwaliteit centraal staan. Ontdek je passie voor techniek terwijl je samenwerkt in een hecht team van professionals, waar jouw groei en ontwikkeling prioriteit zijn. Durf te dromen, durf te leren, en samen zullen we nieuwe hoogten bereiken!"


Functie eisen
  • Affiniteit met techniek en bij voorkeur een afgeronde VMBO-opleiding richting metaal en techniek of werktuigbouwkunde
  • Aanpakkersmentaliteit en leergierigheid
  • Bereidheid om te werken in een jong en enthousiast team
  • Willen doorleren, kwaliteitsbewust en probleemoplossend vermogen
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever ontwikkelt, produceert en verkoopt technologisch vernieuwende producten en assemblages in seriematige (repeat) productie. Dankzij efficiënte processen en high-tech apparatuur fabriceren ze uiterst nauwkeurige en ultrareine onderdelen. Zij denken niet alleen in producten, maar ook in processen, waardoor ze producten in elke gewenste kwaliteits- en prijsklasse kunnen vervaardigen. Bovendien beschikken ze over een eigen opleidingslokaal met een toegewijde opleider, waarmee ze werknemers en leerlingen extra kunnen opleiden.


Wat wij bieden

Wij bieden een dynamische werkomgeving bij een succesvol, internationaal en snelgroeiend bedrijf, waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen. De bedrijfscultuur is informeel, maar tegelijkertijd wordt er hard gewerkt aan het creëren en verkopen van hoogwaardige producten en oplossingen voor een veeleisende markt. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in