+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Stadskanaal.
Laad meer vacatures

Gecertificeerd lasser Stadskanaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 - € 18 p/u

Vacature in het kort

In deze functie als lasser krijg je de kans om je vaardigheden toe te passen op het lassen van stalen constructies. Je gaat werken bij een bedrijf dat al meer dan een eeuw topkwaliteit levert. Ze maken zowel standaard producten als maatwerk, allemaal in hun eigen fabriek. Je komt te werken in een team van experts die zorgen voor goede adviezen en hoge kwaliteit producten. Je krijgt een fulltime baan en wordt betaald volgens de cao Metaal en Techniek. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een toegewijde lasser die vakmanschap hoog in het vaandel draagt? Lees dan snel verder en kijk of onderstaande jouw nieuwe uitdaging is.

Jouw taak begint waar die van je collega eindigt - zodra de constructie is samengesteld, is het aan jou om je vaardigheden als lasser toe te passen. Als gecertificeerd lasser zorg je voor het nauwkeurig lassen van de volledig stalen constructie met MIG/MAG-technieken.


Functie eisen
  • geldige lascertificaten 135/138
  • ruime ervaring als lasser
  • VCA certificaat
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande wereldspeler in hijsblokken en staaldraadeindverbindingen, al meer dan een eeuw leveren ze topkwaliteit vanuit Noord-Nederland aan nationale en internationale klanten. Van standaard producten tot op maat gemaakt werk, alles wordt in-house geproduceerd. Met een team van experts garanderen ze snelle en praktische adviezen gebaseerd op diepgaande kennis. Zo ondersteunen ze de voortgang van zowel offshore als onshore industrieën en waarborgen ze de consistent hoge kwaliteit van de producten gedurende hun levenscyclus.


Wat wij bieden

We bieden een Fulltime baan aan met een verloning conform de cao Metaal en Techniek. Het salaris varieert tussen € 14,- en € 18,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in