+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Staphorst.
Laad meer vacatures

Machine operator Staphorst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je met techniek kunt werken en groeien? Wij zoeken een machine operator voor de metaaltechniek. Je gaat machines bedienen en werken met geavanceerde computers. Dit is je kans om deel uit te maken van een leuk team en mooie metalen producten te maken. Klaar voor deze uitdaging? Lees snel verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij techniek, een gemotiveerde houding en persoonlijke ontwikkeling samenkomen? Lees dan snel verder, want dan ben jij de machine operator die wij zoeken!

Functieomschrijving:

Als machine operator in de metaaltechniek krijg je de kans om je technische vaardigheden in te zetten en te ontwikkelen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bedienen van machines met behulp van geavanceerde computersystemen. Je zult werken met een drietal machines, zoals een borg/zaag machine, snijmachine en buis laser machine. Deze rol biedt een boeiende en uitdagende kans om deel uit te maken van een dynamisch team en bij te dragen aan de productie van hoogwaardige metalen producten voor de bouw. Klinkt als een leuke functie! Maar waar kom ik te werken?

Het bedrijf waar je komt te werken staat bekend om zijn vakmanschap en uitgebreide mogelijkheden om in te spelen op nieuwe uitdagingen in heel Nederland. In dit familiebedrijf staat flexibiliteit hoog in het vaandel, wat zorgt voor een dynamische werkomgeving.

Als onderdeel van het team, waarvan de werkplaats gevestigd zit in Staphorst, speel je een cruciale rol bij het voorbereiden van projecten. Van het uitwerken van bouwtekeningen tot het realiseren van maatwerkconstructies voor onze gewaardeerde klanten, ons team staat garant voor hoogwaardige resultaten. Onze monteurs zijn de sleutel tot succes, aangezien zij verantwoordelijk zijn voor de bouw op locatie. Zo richt het bedrijf zich op diverse kernactiviteiten, waaronder het plaatsen van stalen constructies, het bouwen van stallen in de landbouw en het verzorgen van hekwerk en balustrades. Als jij gedreven bent om deel uit te maken van een team dat zich toelegt op kwaliteit en klanttevredenheid, dan is dit de perfecte plek voor jou om je carrière verder te ontwikkelen.


Wij bieden
  • Een fulltime functie op de werkplaats in Staphorst;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen de metaalsector;
  • Een werkplek met een open team, maar waarin je zelfstandig te werk kan gaan;
  • De mogelijkheid om in de dagdienst tussen 07.30 - 16.15 uur aan de slag te gaan;
  • Een functie waarbij je met drie verschillende machines te werk gaat.
Wij vragen
  • Enige ervaring binnen de metaaltechniek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in