+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectmanager Agrarische Sector Steenbergen (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.450 - € 4.950 p/m

Vacature in het kort

Als Projectmanager Agrarische Sector in Noord-Brabant ben je het middelpunt van multidisciplinaire landbouwprojecten. Je leidt, plant, superviseert en coördineert teams, terwijl je het management op de hoogte houdt. Je bent de drijvende kracht achter het opstellen van projectplannen, coördineert activiteiten en zorgt voor een efficiënte uitvoering. Je leidt en motiveert teams, onderhoudt contact met specialistische afdelingen en draagt bij aan een positieve werkomgeving. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij de sleutelfiguur in landbouwprojecten? Als Projectmanager Agrarische Sector in Noord-Brabant leid je planning, supervisie en coördinatie van multidisciplinaire teams. Dit terwijl je het management op de hoogte houdt.


Wat ga je doen?

Als Projectmanager Agrarische Sector voor onze opdrachtgever in de landbouwsector ben jij de drijvende kracht achter diverse projecten. Je begint met het opstellen van gedetailleerde projectplannen, waarbij je alle aspecten, zoals planning, budgettering, risicobeheer en kwaliteitsborging, in overweging neemt. Daarna coördineer je alle activiteiten, zodat je deadlines haalt en doelstellingen behaalt.

Je speelt een leidende rol in het aansturen van multidisciplinaire projectteams. Hierbij zet je jouw expertise in om technische uitdagingen op te lossen en knelpunten tijdig te signaleren en aan te pakken. Daarnaast onderhoud je nauw contact met verschillende specialistische afdelingen. Je werkt samen met afdelingen zoals engineering, productie en logistiek, en zorgt ervoor dat alle benodigde resources beschikbaar zijn en dat het werk efficiënt wordt uitgevoerd.

Naast je operationele taken als Projectmanager Agrarische Sector ben je verantwoordelijk voor het rapporteren van de voortgang en resultaten van de projecten aan het management. Je analyseert data actief en produceert inzichtelijke rapportages die de besluitvorming ondersteunen en tijdige bijsturing mogelijk maken. Met jouw communicatieve vaardigheden weet je complexe informatie helder over te brengen en draagvlak te creëren bij alle stakeholders.

Als motivator en coach stimuleer je de teamleden om het beste uit zichzelf te halen en gezamenlijk naar succes toe te werken. Je bevordert actief een positieve werkomgeving waarin creativiteit en samenwerking gedijen, wat zowel de individuele groei als die van het team als geheel ten goede komt.


Jouw werkzaamheden
  • Opstellen van gedetailleerde projectplannen, inclusief planning, budgettering en risicobeheer;
  • Coördineren van alle activiteiten binnen het project, van begin tot eind;
  • Leiden van multidisciplinaire projectteams en aansturen van teamleden;
  • Onderhouden van nauw contact met specialistische afdelingen zoals engineering en logistiek;
  • Rapporteren van de voortgang en resultaten aan het management.


Gevraagd

  • Een afgeronde hbo-opleiding in een relevant vakgebied zoals Projectmanagement, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
  • Ruime ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met diverse stakeholders en teamleden aan te sturen;
  • Sterk analytisch vermogen en probleemoplossend vermogen om complexe situaties te begrijpen en op te lossen;
  • Bekendheid met projectmanagementmethodieken en softwaretools zoals MS Project of vergelijkbare programma’s;
  • Affiniteit met de agrarische sector;
  • Leiderschapscapaciteiten en de vaardigheid om teamleden te motiveren en te inspireren om gezamenlijke doelen te bereiken.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever, een toonaangevende landbouwproducent, draait alles om innovatie en samenwerking. In een dynamische cultuur worden medewerkers aangemoedigd om creatief te zijn, hun ideeën te delen en bij te dragen aan het succes van het bedrijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in