+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Tandarts-assistent/Preventie-assistent in de tandheelkunde Steenwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rovidam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 p/m

Vacatureomschrijving

Op zoek naar een leuke werkplek voor 2-5 dagen als tandarts-/ preventie-assistent in de regio Noordoostpolder, lees dan even verder!


Je bent hier ontzettend welkom!

Preventie-assistent voor eigen agenda of starten als tandarts-assistent en dan opgeleid worden tot preventie-assistent in de regio Noordoostpolder. Uren in overleg!


De recruiters gaan ervoor bij Rovidam!

20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling binnen de tandheelkunde. Dat is wat we hebben. Doordat elke regio een eigen recruiter heeft kennen we de praktijken goed. We hebben zicht op alle vacatures. Hierdoor kunnen we snel schakelen en vinden we snel de praktijk die bij jou past. Ik hoor je vragen... Wat kost dat dan? Wij bemiddelen kandidaten helemaal gratis!


Dit ga jij bij deze dorpspraktijk doen:

Lekker werken op je eigen kamer, met je eigen patiënten. Op maandag, woensdag en donderdag voer je hier gebitsreinigingen uit, je geeft instructie over voeding, rageren en flossen en er wordt door jou - op verzoek - gebleekt met de Philips Zoom. De woensdag is druk, dan komen er veel ouders met kinderen en ook de kinderen komen bij jou in de stoel, want jong geleerd is oud gedaan. De kinderen geef je - al naar gelang de leeftijd - poetsinstructie en je reinigt en sealt het gebit. Mocht het nodig zijn, dan komen de kinderen terug voor een extra instructie of controle, dit beoordeel je zelf. Je werkt hier heel zelfstandig, maar uiteraard is de tandarts altijd beschikbaar om even mee te kijken mocht dat nodig zijn, want hij is in de andere kamer bezig met zijn behandelingen. Dus wil je alleen eigen agenda? Dat kan hier voor 3 dagen! Maar ben je op zoek naar een fulltime functie, reageer dan vooral ook, want er is mogelijkheid om naast die 3 dagen nog 2 dagen aan de stoel te assisteren. Ga gewoon het gesprek eens aan!

Vind je al het bovenstaande leuk, maar heb je nog geen ervaring (ben je tandartsassistent)? Reageer dan ook, want je kunt opgeleid worden!


De eisen zijn:
  • Ervaring als preventie-assistent
  • Of je bent een enthousiaste tandartsassistent
  • Minimaal 2 dagen beschikbaar
  • Je voelt je thuis in een kleinere praktijk met een jong team
  • Je staat stevig in je schoenen
Loungen in de boomgaard?

In de regio Noordoostpolder zoekt deze tandartsenpraktijk, bestaande uit 2 kamers, een fijne preventie-assistent of tandartsassistent voor 2 tot 5 dagen. Het team is trots op wat ze met elkaar doen elke dag en dat kun je merken. De praktijk is onlangs nog verbouwd en de wachtkamer helemaal vernieuwd. Ze beschikken over de nieuwste apparatuur waaronder een CADCAM om zelf kronen en bruggen met te maken. Parkeren kan hier natuurlijk gewoon voor de deur en alle winkels zijn op loopafstand, maar bij de praktijk blijven in de pauze is ook geen straf! Je kunt hier heerlijk in de tuin zitten en genieten van al het fruit dat daar groeit! 


Wil je daar wel kennis maken?

Dat snap ik en regel ik graag! Stuur vast je CV naar 

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. / 06-39675601

Ref: 20017

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in