+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Gereedschapsmaker Steenwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.777 p/m

Vacature in het kort

Hou je van creatief bezig zijn en het bedenken van nieuwe oplossingen? Dan is de baan als gereedschapsmaker iets voor jou. Je gaat aan de slag met het maken, in elkaar zetten, onderhouden en repareren van gereedschappen. Je werkt samen in een team van verschillende mensen. Je helpt ook nieuwe collega's om beter te worden in hun werk. Deze baan is een kans om te groeien en beter te worden in wat je doet. Je werkt overdag en krijgt een goed startsalaris. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven doener die creativiteit met zich meebrengt? Denk je proactief mee aan innovatieve oplossingen? Lees dan snel verder, want dan is de functie als gereedschapsmaker misschien iets voor jou!

Functieomschrijving:

In de rol van gereedschapsmaker ben jij dé kracht achter het creëren, assembleren, onderhouden en repareren van zowel nieuwe als bestaande productiemiddelen. Vanuit gedetailleerde tekeningen ga je zelfstandig aan de slag om hoogwaardige producten te produceren.

Binnen het team werk je nauw samen met zowel startende als ervaren vakgenoten. Hierbij speelt het ondersteunen en begeleiden van beginnende gereedschapsmakers een belangrijke rol. Met jouw ervaring en passie voor het vak zorg je ervoor dat iedereen in het team optimaal kan presteren en groeien. Kortom, een uitdagende en dynamische rol waarin jouw vaardigheden volledig tot hun recht komen!

Je komt te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in het beheersen en verbinden van elektrische energie. In nauwe samenwerking met klanten worden innovatieve ideeën omgezet in slimme oplossingen. Deze organisatie ontwikkelt, produceert en levert stroom- en spanningstransformatoren, omvormers, meetinstrumenten en aansluitkasten voor o.a. de energiemarkt en openbare verlichtingssystemen. Tot de brede en internationale klantenkring behoren energiebedrijven, marine, industrieën, gemeenten, provincies, onderaannemers, lichtmastfabrikanten, luchthavens en producenten van vermogenstransformatoren, vermogensschakelaars en generatoren.


Wij bieden
  • Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie;
  • Er is ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap;
  • Een startsalaris vanaf €2.777 bruto per maand;
  • De mogelijkheid om te werken in de dagdienst;
  • Diverse doorgroeimogelijkheden, zodat jij jezelf kunt ontwikkelen.
Wij vragen
  • Enige ervaring als gereedschapsmaker;
  • Het kunnen lezen en beoordelen van technische tekeningen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in