+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Business controller (Steenwijk) Steenwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vooruitzenden.nl

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze rol als Business Controller speel je een cruciale rol in het verder professionaliseren van de prestatiebeoordeling en rapportage binnen productie en supply chain, met behulp van geavanceerde data management tools. Je wordt de businesspartner voor productie- en supply chain teams, en ondersteunt bij financiële rapportages en compliance. Een unieke kans om bij te dragen aan continue verbeterprojecten en de ontwikkeling van IT-systemen. Ontvang een competitief salaris met de mogelijkheid tot een aanzienlijke bonus, en geniet van uitstekende secundaire voorwaarden zoals een pensioenregeling en collectieve zorgverzekering. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Je zult werkzaam zijn op onze financiële afdeling, gevestigd in Steenwijk (Overijssel), waar tevens onze productie is ondergebracht. Het team bestaat momenteel uit 10 medewerkers en je zult rapporteren aan de Finance Manager.

Als Business Controller richt je je met name op de financiële aspecten in relatie tot Productie en de Supply Chain. Je zult een belangrijke rol spelen in het verder professionaliseren van de prestatiebeoordeling en rapportage van Productie en Supply Chain, waarbij je gebruikmaakt van data management tools. De kennis die je verkrijgt, zal worden ingezet bij proactieve (strategische) plannen en de operationele aansturing van projecten en processen. Daarnaast ben je betrokken bij continue verbeterprojecten (Operational Excellence) en speel je een centrale rol bij het uitwerken van businesscases voor CAPEX-aanvragen.

Je fungeert als de businesspartner voor de teams van Productie en Supply Chain Management en bent een sparringpartner voor het Finance team. Verder ondersteun je bij de financiële rapportage van verschillende onderdelen van de organisatie binnen de richtlijnen van compliance (o.a. IFRS). Je bent verantwoordelijk voor het monitoren en bijsturen van OPEX-kosten, variabele productiekosten en logistieke kosten. Ook speel je een actieve rol in het planning- en budgetteringsproces, evenals in het forecastingsproces. Ten slotte draag je bij aan de verdere ontwikkeling van IT-systemen voor zowel de bedrijfsvoering als Finance, om de gedefinieerde operationele processen te waarborgen.

Voor deze rol geven we de voorkeur aan een energieke, pragmatische, communicatieve en daadkrachtige kandidaat die verantwoordelijkheid durft te nemen en anderen daarin kan betrekken.

Je hebt een afgeronde HBO+/WO-opleiding in de richting van financiën/bedrijfseconomie, aangevuld met enkele jaren praktijkervaring in een (internationale) productieomgeving. Je hebt al ervaring opgedaan als controller en bent klaar voor een volgende stap in je carrière in een bredere rol. Kennis van systemen zoals SAP, SAP BW (bij voorkeur Hyperion) en uitstekende vaardigheid in MS Office (Excel, PowerPoint) en Power BI zijn vereist. Daarnaast beheers je de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

  • Een afwisselende functie met veel vrijheid, zelfstandigheid en uitdaging, waarin je een belangrijke bijdrage levert aan de verdere professionalisering van de organisatie.
  • Een salaris dat kan groeien tot ongeveer € 76.000, inclusief 8% vakantietoeslag.
  • Een bonus (STI) van 10% on target (met een maximum van 200%).
  • Een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.
  • 20 vakantiedagen en 8 ATV-dagen (op basis van 40 uur per week).
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, collectieve pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering.
  • Mogelijkheden voor opleiding en doorgroeimogelijkheden.
  • Een uitgebreid inwerktraject, zodat je precies weet wat er van je wordt verwacht.
  • Een prettige werkomgeving met leuke collega's!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in