+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Steenwijk.
Laad meer vacatures

Parttime logistiek medewerker gezocht in Steenwijk Steenwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,08 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van actief bezig zijn en avontuur? In deze functie werk je in een team dat meubels en interieur opbouwt op verschillende plekken in Nederland, zoals scholen en kantoren. Elke dag is anders en ontmoet je nieuwe mensen. Je bent de hele dag in beweging, van het lossen van de vrachtwagen tot het in elkaar zetten van meubels. Het is een leuke kans om te groeien in een wereldwijd transportbedrijf. Plus, je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Hou jij ervan om lekker actief bezig te zijn? Dan is deze functie als parttime logistiek medewerker in Steenwijk iets voor jou!

Wat ga je doen?

Ben jij die mega gemotiveerde logistieke ster die wij nodig hebben? In Steenwijk maak je deel uit van een projectteam. Samen met je squad ga je op avontuur en zorg je ervoor dat meubels en interieur op allerlei coole plekken, zoals scholen, kantoorhotspots of hippe warenhuizen, professioneel in elkaar worden gezet. Voor jou is geen klus te pittig, en elke dag ben je on fire, want er moet flink worden gesleept en gestapeld met die vrachtwagen. Let's do this!

A day in the life

Elke dag ontdek je een nieuwe spot in Nederland, super tof natuurlijk! Daar ontmoet je allerlei klanten. Je begroet ze met een glimlach, vertelt waarvoor je komt, en zij fixen meteen een heerlijke bak koffie voor jullie. Dan gaan jullie samen aan de slag. Jij lost de vrachtwagen en zorgt dat de meubels en het interieurwerk op de juiste plek belanden. Eenmaal op hun spot pak jij je toolbox en knal je alles stevig in elkaar. Dus het is key dat je hier handig in bent. Kortom, een te gekke job waarin je lekker actief bezig bent!

Heb jij ambities om door te groeien? 

Word een teamplayer bij een bekend transportbedrijf met wereldwijde ambities! Duik in een professionele omgeving met een relaxte sfeer, perfect om die goede klik met je collega's op te bouwen. Met een dikke geschiedenis en een wereldwijde vibe is dit niet zomaar een transportbedrijf. Jij wordt onderdeel van een wereldwijde organisatie in meer dan 30 landen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het verlenen van top-notch service aan klanten wereldwijd.


Wat wij bieden
  • Een chill salaris vanaf € 15,08 per uur;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,21 cent per km;
  • Een fulltime baan waarbij jij door heel Nederland gaat;
Wat wij vragen:
  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Jij bent fysiek sterk;
  • Je bent in bezit van een B rijbewijs;
  • Je bent klantvriendelijk.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie

#indebuurt

StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBOPlaatsSteenwijkWerkuren per week32 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Parttime (overdag), Tijdelijke fulltime baanSalarisindicatie €15,08 per uur Verantwoordelijk voorJe bent verantwoordelijk voor het monteren en in elkaar zetten van meubilairGepubliceerd op08-05-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in