+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider Civiele Techniek IGOM Stein

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.686 - € 5.280 p/m

Vacature in het kort

Als Projectleider Civiele Techniek krijg je bij ons de kans om complexe projecten in de openbare ruimte te leiden, met een focus op leefbaarheid, mobiliteit, duurzaamheid en meer. Je werkt in een regiemodel, waarbij je de benodigde expertise zoals ingenieurs en tekenaars inschakelt. Jouw rol omvat het gehele projectproces, van planning tot communicatie met belanghebbenden. Een unieke kans om je te ontwikkelen in een omgeving. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Voor de gemeente Stein is Maandag® opzoek naar een (parttime) Projectleider Civiele Techniek.

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het leiden van projecten, vanaf de initiatiefase tot aan de overdracht aan beheerders. Onze projecten in de openbare ruimte worden steeds complexer en omvatten diverse vraagstukken zoals leefbaarheid, mobiliteit, duurzaamheid, klimaatadaptatie en de energietransitie. Het is essentieel dat je integraal samenwerkt om tot een succesvol eindresultaat te komen.

Je krijgt de leiding over uiteenlopende projecten, variërend van riolering en kunstwerken tot verkeersprojecten en het woonrijp maken van ontwikkellocaties. Binnen jouw toegewezen projecten ben je verantwoordelijk voor planningen, ramingen, controle, veiligheid en zowel interne als externe communicatie. Je stuurt daarbij op de GROTICK-aspecten (Geld, Risico, Organisatie, Tijd, Informatie, Communicatie en Kwaliteit). Gemeente Stein werkt volgens het regiemodel, wat betekent dat we geen eigen ingenieursbureau, tekenaars of bestekschrijvers in dienst hebben. Indien nodig worden deze ingeschakeld vanuit het project, onder jouw regie als projectleider.

Alle projecten worden in nauwe samenwerking met en voor de omgeving gerealiseerd. Daarom vormt participatie en communicatie over de projecten een integraal onderdeel van jouw werk. Je zorgt ervoor dat inwoners en andere belanghebbenden op de hoogte zijn en actief betrokken worden bij de totstandkoming van het eindresultaat.

Heb jij de juiste werkervaring binnen de gemeente en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer direct!


Functie eisen
  • Hbo werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding in civiel techniek;
  • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare gemeentelijke werkervaring in deze exacte functie;
  • Je hebt ruime werkervaring als projectleider;
  • Ervaring met participatietrajecten en het aanbesteden van civieltechnische werken.
Over het bedrijf

Gemeente Stein is onderdeel van IGOM, als één van de 33 aangesloten (semi-)overheidsorganisaties. Dit is een uniek samenwerkingsverband dat zich richt op het optimaal functioneren van mensen en organisaties binnen de Zuid- en Midden-Limburgse gemeenten en (semi-)overheden. De IGOM stuurgroep en Maandag® bundelen hun krachten om ervoor te zorgen dat overheidsprofessionals binnen alle domeinen: sociaal domein, ruimtelijk domein en civiel domein, middels detachering via Maandag® aan de slag kunnen!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Civiele Techniek IGOM die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


De voordelen van Maandag®

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Maandag werkt in jouw regio intensief samen met gemeenten. Bijvoorbeeld door middel van raamovereenkomsten of aanbestedingen. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in