+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Stellendam.

Dieselmonteur Stellendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.550 - € 3.650 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken met krachtige dieselmotoren? In deze functie werk je zowel in een werkplaats als op schepen. Je dag begint met het plannen van je werk en het onderzoeken van motoren die onderhoud nodig hebben. Je zoekt problemen, repareert en doet onderhoud. Je gebruikt hiervoor speciale apparatuur. Ook werk je samen met collega's en bezoek je klanten op schepen. Het is een baan waarin je veel leert en elke dag anders is. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven technicus met een passie voor krachtige dieselmotoren? Zoek dan niet verder! Wij bieden een uitdagende kans voor een ervaren dieselmotormonteur om deel uit te maken van een dynamisch team en bij te werken met dieselmotoren in de werkplaats en aan boord bij schepen. Gaat jouw technische hart hier sneller van kloppen? Solliciteer dan snel voordat je deze kans mist!


Wat ga je doen?

Stel je voor dat je dag begint in onze goed uitgeruste werkplaats, waar het karakteristieke geluid van draaiende motoren je omringt. Samen met je collega’s bespreek je de dagelijkse planning en werp je een blik op de lijst met inkomende motoren die wachten op jouw expertise.

Je trekt je overall aan en begint met het onderzoeken van een krachtige dieselmotor die grondig onderhoud en inspectie vereist. Als monteur van dieselmotoren ben je verantwoordelijk voor het opsporen van problemen, uitvoeren van reparaties en het uitvoeren van preventief onderhoud. Tijdens de lunch deel je ervaringen met je collega’s en brainstorm je over innovatieve oplossingen.

Na de pauze ga je verder met het diagnosticeren van een complexe storing in een andere dieselmotor. Je maakt gebruik van geavanceerde technische hulpmiddelen en je scherpe inzicht om snel de oorzaak te achterhalen. De dag wordt afgesloten met het testen van de gerepareerde motor en het nauwkeurig registreren van alle uitgevoerde werkzaamheden.

Naast het werk in de werkplaats bezoek je regelmatig klanten in de maritieme sector. Je gaat aan boord van schepen om storingen te verhelpen of onderhoud uit te voeren. Kortom, een dynamische rol binnen het vakgebied van motoren!


Jouw werkzaamheden
  • Het analyseren en herstellen van dieselmotoren zowel in de werkplaats als op schepen;
  • Het uitvoeren van zowel preventief als correctief onderhoud;
  • Het opsporen van storingen met geavanceerde diagnoseapparatuur;
  • Samenwerken met collega’s om werkzaamheden efficiënt uit te voeren;
  • Het naleven van strikte veiligheidsrichtlijnen zowel in de werkplaats als op locatie.


Gevraagd

  • Minimaal een mbo niveau 2 opleiding, bijvoorbeeld autotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Affiniteit met het sleutelen aan (diesel)motoren;
  • Kennis of affiniteit met de moderne motortechnologie en diagnosemethoden;
  • Zelfstandigheid en nauwkeurigheid in de werkuitvoering;
  • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden;
  • In bezit van een rijbewijs B.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van technische oplossingen voor de visserij- en maritieme sector. Ze leveren hoogwaardige apparatuur en systemen die worden gebruikt in visserijschepen en andere maritieme toepassingen. Met een focus op innovatie streven ze ernaar om duurzame en efficiënte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van hun klanten. Daarnaast bieden ze ook service en ondersteuning om de optimale werking van hun producten te waarborgen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in