+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Stolwijk.
Laad meer vacatures

Groenvoorziener Stolwijk Stolwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Breevaart Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ga jij buiten aan de slag in de groenvoorziening? Lekker meters maken en een laagdrempelige sfeer tussen jouw collega’s is echt iets waardoor jij nog meer plezier haalt uit je werk. Ben jij de medewerker groenvoorziener in omgeving Stolwijk die wij zoeken?

Je meest voorkomende werkzaamheden:
Snoeien, snipperen, bladblazen, schoffelen en onkruidbestrijding op verharde wegen. Deze werkzaamheden zijn de kerntaken binnen jouw functie. Dagelijks ga jij met een leuke groep collega's naar verschillende locaties om het groenonderhoud te verrichten. Dit doen jullie aan de hand van een tekening die de voorman met jullie heeft doorgenomen. Jij en jouw collega's weten wat jullie moeten doen en gaan er een leuke maar productieve dag van maken!

Wat heb je nodig?
Onze opdrachtgever is opzoek naar groenvoorzieners die echt willen werken. Heb jij nog geen ervaring of ben je net begonnen? Dan zijn wij zeker ook opzoek naar jou! Wat onze opdrachtgever belangrijk vind is dat je echt wilt werken en je handen uit de mouwen wilt steken. Woon jij in de buurt van Stolwijk dan is een rijbewijs en eigen vervoer een pré, woon je iets verder uit de buurt dan wordt het een must.

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?
Onze opdrachtgever is een betrouwbare werkgever, ze vinden het belangrijk dat alle medewerkers gelijk behandeld worden en tevreden aan het werk zijn. Door te werken bij onze opdrachtgever leer jij het échte vak in de groensector, je werkt in een leuk en gezellig team aan collega’s.

Over onze opdrachtgever:
Onze opdrachtgever is voornamelijk aan het werk in de omgeving van Stolwijk. Ze doen het grote groen werk in de omgeving, je kan hierbij denken aan: onderhouden van parken, verwijderen onkruid op verharde wegen en het schoonmaken van straten. Ze werken hard en met een glimlacht om voor het beste resultaat te zorgen.

Ben jij de medewerker groenvoorziener die wij zoeken? Solliciteer dan meteen of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Bellen of appen mag natuurlijk ook! Dit kan naar 06 27312297 en Hans neem zo snel mogelijk contact met je op.


Wat breng jij als Groenvoorziener Stolwijk

Wat bieden wij vanuit Breevaart personeel
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in