+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Stolwijk.
Laad meer vacatures

Groenvoorziener Alphen aan den Rijn Stolwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Breevaart Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij graag buiten de handen uit de mouwen steken en ben je niet bang van vieze handen en een regenbui? Kom dan als groenvoorziener werken bij onze opdrachtgever.

Werkzaamheden groenvoorziener:
Je gaat als medewerker groenvoorziening in Alphen aan den Rijn aan het werk van bedrijfstuinen, openbare plantsoenen en ook parken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: schoffelen, bosmaaien, zagen met een motorketting, kanten steken, onkruidbestrijding en grasmaaien. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het schoonmaken van het groen (zwerfafval opruimen).

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden:
Je komt te werken in een leuk en enthousiast team van collega’s die het vak tot in de puntjes leren. Het werk is seizoensgebonden. Het is een betrouwbare werkgever die de tevredenheid van de werknemers er hoog heeft.

Wat moet je kunnen als groenvoorziener?
Onze opdrachtgever vind het vooral belangrijk dat jij echt wilt werken en je handen uit de mouwen wilt steken. Je bent goed gemotiveerd en zorgt voor de beste resultaten. Ervaring is dus geen vereiste, ja bent ook van harte welkom als je het vak nog moet leren en wij leren je dat ook heel graag! Wel is het belangrijk dat als je niet in de buurt van Alphen woon je een rijbewijs B hebt en eigen vervoer, heb je dat niet? Ook daar kunnen wij een oplossing op bedenken.

Wie is onze opdrachtgever?
Onze opdrachtgever is voornamelijk aan het werk in de omgeving van Alphen aan den Rijn Ze doen het grote groen werk in de omgeving, je kan hierbij denken aan: onderhouden van parken, verwijderen onkruid op verharde wegen en het schoonmaken van straten. Ze werken hard en met een glimlacht om voor het beste resultaat te zorgen.

Ben jij de medewerker groenvoorziener die wij zoeken? Solliciteer dan meteen of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Bellen of appen mag natuurlijk ook! Dit kan naar 06 27312297 en Hans neem zo snel mogelijk contact met je op.


Wat breng jij als Groenvoorziener Alphen aan den Rijn

Wat bieden wij vanuit Breevaart personeel
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in