+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Snackbar medewerker Sumar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jij Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan in de horeca? Kom werken op een prachtige plek aan het water! We zoeken een Snackbarmedewerker voor een avontuurlijk vakantiepark. Je bent het gezicht van de snackbar en zorgt dat gasten genieten van lekkere snacks. Je werkt van de middag tot de avond, dus genoeg tijd voor andere dingen. Ervaring is niet nodig, we leren je alles. Je krijgt een goed salaris en werkt in een gezellig team. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de horeca? Wil jij werken op een prachtige locatie aan het water? Dan is onze klant op zoek naar jou!

Over de vacature:

Lijkt het je leuk om te werken op een avontuurlijk vakantiepark? Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en gastvrije Snackbarmedewerker vanaf mei. 

Misschien zit je nog op school en wil je graag naast je studie wat geld verdienen voor die toffe vakantie, dan is dit de juiste plek! 

Als Snackbarmedewerker ben jij het gezicht van de snackbar en ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van heerlijke snacks en drankjes voor de vakantiegangers. Je dienst begint in de middag en eindigt in de avond rond een uurtje of 8. Perfect om nog even wat leuks te doen met vrienden of lekker te sporten na je drukke dag!

Een snackbar medewerker is een echte alleskunner! Ze zijn de helden achter de toonbank van jouw favoriete snacktent en zorgen ervoor dat jij altijd kan genieten van de lekkerste snacks. Maar wat houdt het werk van een snackbar medewerker nou precies in? Laten we een kijkje nemen!

Duties:
Als snackbar medewerker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken en serveren van de heerlijkste snacks. Denk hierbij aan frietjes, hamburgers, kroketten en nog veel meer lekkers. Maar dat is niet alles! Je neemt ook bestellingen op, rekent af met klanten en zorgt ervoor dat de snackbar er altijd schoon en netjes uitziet. Daarnaast zijn er ook regelmatig online bestellingen die ingepakt moeten worden voor afhaal, een beetje multitasking komt dan wel van pas.

Wat wij vragen:

  • Jij bent vanaf mei beschikbaar
  • Jij woont op fietsafstand van Bergumermeer of je hebt eigen vervoer
  • Jij bent leergierig (want ervaring is geen vereiste!)

Wat wij bieden:

  • Een parttime functie met de mogelijkheid tot fulltime in het hoogseizoen
  • Een bruto uurloon van 13,27 vanaf 21 jaar + je ontvangt vakantiegeld
  • Wekelijks uitbetaald!
  • Een gezellige en dynamische werkomgeving

Over het bedrijf:

Stap in een wereld vol avontuur en gastvrijheid bij het bruisende vakantieoord. Werk je in de levendige snackbar, dan ben je omringd door de energie van enthousiaste vakantiegangers die volop genieten van hun tijd weg van huis.

Bovendien biedt de snackbar een scala aan heerlijke traktaties, van hartige snacks tot verfrissende drankjes, allemaal geserveerd in een vriendelijke en levendige sfeer. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij het team en maak deel uit van een onvergetelijke vakantie-ervaring voor onze gasten én voor jezelf!



Gevraagd

  • Een parttime functie met de mogelijkheid tot fulltime in het hoogseizoen
  • Een bruto uurloon van 13,27 vanaf 21 jaar + je ontvangt vakantiegeld
  • Wekelijks uitbetaald!
  • Een gezellige en dynamische werkomgeving
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in