+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Metselaar Surhuisterveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

We zijn op zoek naar een ervaren metselaar met een passie voor het herstellen van oude pracht? Als jij die ervaren vakman bent, dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons toegewijde team van renovatie-experts! Bij ons gespecialiseerde gevelherstelbedrijf ben jij de sleutel tot het terugbrengen van verouderde gevels naar hun oorspronkelijke glorie. Als Renovatie Metselaar ben jij niet zomaar een vakman; je bent een ware ambassadeur van onze missie. Samen met je toegewijde collega ga je op pad, vaak naar particuliere klanten, om magie te verrichten met metselwerk. Maar dat is niet alles, je bent ook een meester in het plaatsen van ankers en het slim oplossen van vochtproblemen. Jouw communicatieve vaardigheden en warme klantgerichtheid maken het verschil en laten onze klanten glimlachen.


Ben jij het?

Wat neem je mee naar deze rol? Aantoonbare ervaring als metselaar, een scherp oog voor materialen en gereedschappen, en natuurlijk je rijbewijs B om van klus naar klus te cruisen.


Wat wij bieden

En laten we het hebben over onze arbeidsvoorwaarden, die zijn om van te watertanden! Met een salaris tussen €2800 en €3500 per 4 weken, afhankelijk van je ervaring en kennis, plus een bouwpensioen vanaf je allereerste werkdag, weet je dat je goed zit. Maar daar houdt het niet op. We bieden ook een tijdspaarfonds voor netto vakantiegeld, een royale kilometervergoeding, en een indrukwekkend aantal vakantie- en ATV-dagen. En dat is nog niet alles! Met ons beloningssysteem spaar je bij elke gewerkte uur voor unieke cadeaus, van het nieuwste gereedschap tot muziekboxen van JBL en zelfs een weekendje weg!


Waar jij werkt

Word onderdeel van ons hechte team van ongeveer 40 collega's, waar we elke dag bezig zijn met het transformeren, restaureren, reinigen en conserveren van gevels, kelders en schoorstenen in de prachtige noordelijke provincies Friesland, Groningen en soms Drenthe. Ben je klaar om je vakmanschap in te zetten en samen met ons de uitdaging aan te gaan? Aarzel dan niet - solliciteer nu en geef jouw carrière als Renovatie Metselaar een nieuwe dimensie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in