+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Swifterbant.
Laad meer vacatures

Schilder Swifterbant

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.100 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Je begint jouw dag als schilder met een brede grijns op je gezicht, klaar om weer eens de show te stelen. Na een heerlijke bak koffie en een stevig ontbijt stap je in de bus om jouw collega-schilder op te pikken. Samen ga je naar de zaak, waar je de rest van je schildermaatjes ontmoet om de aankomende week te bespreken. Vandaag staat er een onderhoudsproject van de VvE op de planning en jij gaat met je collega's aan de slag om weer een prachtig resultaat te behalen. Als je klaar bent met de dag, pak je je spullen weer in en spring je in de bus terug naar huis. Een week later ben je bezig met een particuliere klus waar je de benedenverdieping mag schilderen. Met jouw vakmanschap tover je een glimlach op het gezicht van elke klant.


Ben jij het?

Als schilder zorg jij voor het meest complete schilderwerk op elke klus. Je hebt een afgeronde schilders-vakopleiding of enkele jaren aantoonbare ervaring in het schildersvak. Heb je weinig of geen ervaring als schilder maar ben je wel ontzettend gemotiveerd en heb je basiskennis van het vak? Reageer dan gerust, dan maken we graag kennis met je.


Wat wij bieden

En waarom zou je bij Faber willen werken? Nou, wij bieden jou een uitstekend salaris tussen de €2.100 en €3.500 bruto per periode (afhankelijk van jouw werkervaring). Bovendien brengen we graag een bezoekje aan jou tijdens het werk of thuis om te vragen hoe het met je gaat, want persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. En als jij het naar je zin hebt en de opdrachtgever tevreden is, krijg je van ons zelfs een vaste aanstelling. Maar er is meer! Wat dacht je van ons Faber-spaarprogramma? Voor elke gewerkte dag spaar je punten die je kunt inwisselen voor de leukste cadeaus, zoals een dagje weg, diner bon, schuurmachine of gereedschap box. En we vinden ontwikkeling belangrijk, dus bieden we jou als schilder twee opleidingen per jaar, helemaal op onze kosten. Moet je vaak houtrotreparaties uitvoeren in jouw werk? Dan krijg je van ons een cursus houtrot. Je krijgt een vaste contactpersoon waar je al jouw vragen aan kunt stellen en we vinden binding belangrijk. Daarom organiseren we gezellige zomerborrels, kerstborrels en zelfs een Sinterklaasfeest.


Waar jij werkt

Kortom, we gaan graag samen met jou op zoek naar het schildersbedrijf dat bij jou past. We leren elkaar goed kennen om te weten wat jij belangrijk vindt bij een schildersbedrijf en gezien we door heel Nederland gevestigd zijn, is ons netwerk van bedrijven ontzettend groot. Er zit dus altijd wel een bedrijf tussen waar jij met veel plezier aan de slag kunt gaan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in