+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 't Harde.
Laad meer vacatures

Aankomend Opperman 't Harde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Get Work

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je niet van kantoorwerk en werk je liever buiten? Dan is de baan van (aankomend) Opperman iets voor jou! Elke dag is anders, van de locatie tot de taken. Je helpt de Stratenmaker door grondwerk te doen en materialen aan te voeren. Je wordt een belangrijk deel van het team en ziet aan het einde van de dag het resultaat van je werk. Ervaring is mooi meegenomen, maar niet nodig. Je collega's leren je alles wat je moet weten. Benieuwd naar onze vacature? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij niet enthousiast van een baan op kantoor? Werk jij veel liever in de buitenlucht? En kan jij echt genieten van een mooi eindresultaat? Dit is jouw kans om aan de slag te gaan als (aankomend) Opperman.


Jouw baan als Aankomend Opperman in 't Harde

Jij als aankomend Opperman begint de dag vroeg! Je arriveert op het afgesproken tijdstip bij het bedrijf. Eerst even snel een bak koffie pakken en je stapt samen met je collega’s in de bus op weg naar de locatie. Niet alleen de locatie, maar ook de opdracht is elke keer weer anders. Saai wordt het dan ook nooit. Eenmaal op locatie ben jij als aankomend Opperman echt onmisbaar. Jij bent namelijk degene die ervoor zorgt dat de jouw collega Stratenmaker continu kan doorwerken. Het grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden komt allemaal op jouw bordje terecht. Jij bent dan ook een aanpakker, jij bent fysiek sterk en jij bent niet bang om je handen vies te maken. Mede door jouw harde werken gedurende de dag, ligt het straatwerk er aan het eind van de dag in. Hupsakee! Nog even alles opruimen, zodat de locatie weer netjes wordt achtergelaten. De bus inladen en jullie kunnen weer op weg naar huis. Heb jij al een beetje ervaring in een soortgelijke functie. Super fijn, maar zeker geen must. Jouw collega’s helpen jou graag, zodat jij op den duur een ervaren Opperman bent. Enthousiast geworden? We komen graag met jou in contact. Bespreken we samen jouw mogelijkheden als (aankomend) Opperman. 



Gevraagd

Dit breng je mee

Heb jij spierballen waar je ‘u’ tegen zegt en vind je het heerlijk om in de buitenlucht te werken als Opperman in de omgeving in Nunspeet? Wanneer jij voldoet aan het onderstaande lijstje ben jij dé geschikte kandidaat voor deze baan. Jij hebt:

  • al enige ervaring als opperman of jij bent onwijs gemotiveerd om het vak te leren;
  • een echte doener, jij bent fysiek sterk;
  • je werkt secuur en neemt veiligheid serieus;
  • misschien al in bezit van een certificaat VCA. Dan is dit zeker mooi meegenomen;
  • een (t)huis in Nunspeet of in de omgeving van Nunspeet. Denk bijvoorbeeld aan ’t Harde, Doornspijk, Oldebroek, Vierhouten, Heerde, Wezep of Elburg.


Aanbod

Voor wat, hoort wat

Hard werken wordt beloond. Als jij je inzet als Opperman voor onze opdrachtgever in de omgeving van Nunspeet, biedt Get Work jou:

  • een passend salaris volgens CAO (afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring);
  • een fulltime baan voor een langere tijd; 
  • bij goed functioneren is er een mogelijkheid om de samenwerking voort te zetten; 
  • 16 verlofuren per maand o.b.v. een fulltime werkweek, 8,33% vakantietoeslag én Adv-dagen;
  • per direct pensioenopbouw (boven de 18 jaar).

Klinkt dit als jouw ideale baan? Online solliciteren is zó gedaan en kan via onderstaande knop. Je kan ons ook mailen (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), bellen (088-4389620) of Whatsappen (06-43612517) om een afspraak te maken. Of loop gewoon even binnen bij onze vestiging in Nunspeet aan de Stationslaan 15. We kijken uit naar jouw reactie!



Bedrijfsomschrijving

Jouw werkplek als Aankomend Opperman in 't HardeDit leuke, informele bestratingsbedrijf in de omgeving van Nunspeet, is de plek waar jij als aankomend Opperman graag aan de slag wil. Dit is helaas alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de Opperman  bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Dan nog even over de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in