+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bouwopruimer omgeving Zwolle 't Harde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Axxent Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 16,56 p/u

Vacature in het kort

Bouwopruimer lijkt misschien niet spannend, maar het is juist een superleuke en afwisselende baan! Je helpt op de bouwplaats, ondersteunt vakmensen, en je bent altijd bezig. Elke dag is anders, je groeit mee met de bouw en leert elke dag nieuwe dingen. Je werkt in een team waar jouw inzet gewaardeerd wordt en waar je veel plezier hebt met collega's. Plus, je hebt een uitdagende baan waar je echt blij van wordt. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.

Wat ga jij doen als bouwopruimer in Zwolle

  • Helpen beton storten
  • Binnenkomende goederen ontvangen
  • Opruimen van de bouwplaats
  • Vakkrachten ondersteunen
  • Jij bent de oren en ogen van de uitvoerder
  • Overleggen met de met uitvoerder

Wat krijg jij als bouwopruimer in Zwolle

  • Collega's die jouw werk waarderen
  • Plezier met jouw collega's
  • Mooi salaris van €16.56 per uur
  • 25 vrije dagen en 20 ADV dagen
  • Baan met super veel uitdaging

Zo ziet jouw werkdag eruit als bouwopruimer in Zwolle

Als bouwhulp overleg je in de ochtend met de uitvoerder over de planning van die dag. Jij bent eigenlijk de oren en ogen van de uitvoerder. Daar waar de uitvoerder vanuit de keet werkt, loop jij de hele dag op de bouwplaats. En je komt overal, jij bent eigenlijk één van de mensen die het meeste ziet. Vandaag help je een timmerman met isoleren. Hij doet het timmerwerk, en jij maakt het isolatiewerk erin. Na de schaft komt de uitvoerder bij jou. Of je snel al het steigermateriaal in een box kunt plaatsten. Eind van de middag komt de vrachtwagen om dit weer op te halen. Als jij klaar bent is de vrachtwagen er nog niet. Maar goed ook, want er staan een paar auto's op de oprit van de bouw. Jij zoekt de eigenaren even op, zodat ze de auto's kunnen verplaatsen. Anders komt de vrachtwagen het terrein niet op. Het inladen gaat voorspoedig en je hebt nog een uur over. Je veegt vast twee woningen aan, zodat over twee dagen daar de eerste keukens geplaatst kunnen worden. In het laatste kwartier overleg je even met de uitvoerder. Hij komt morgen later en vraagt of jij om 6.45u het bouw hek kunt openen. Natuurlijk! Leuk, zo'n grote bouw...en jij hebt de sleutels op zak. Een kwartier later, verlaat je de bouwplaats met een grote glimlach.

Waarom je een Happy Worker wordt met deze baan

Elke dag hetzelfde doen, dat is niet aan jou besteed. Jij bent dus lekker buiten bezig met deze veelzijdige baan. Dit maakt jou een echte happy worker! Ook jouw collega's merken dit aan jou. Zij werken graag met een collega die behulpzaam is en goed in zijn vel zit. Daarnaast leer jij steeds meer wat er gebeurt op een bouwplaats, ook jouw eigen ontwikkeling staat niet stil. Dus elke dag met veel plezier richting je werk en met een voldaan gevoel weer naar huis.

Enthousiast om te solliciteren op de vacature bouwopruimer in Zwolle via Axxent?

Bij Axxent matchen we alleskunners aan banen waar ze gelukkig van worden.  Dat doen we in verschillende branches en disciplines met behulp van verschillende diensten. Praktisch ingesteld, betrokken en slagvaardig. We kijken naar ontwikkeling/opleiding en werkgeluk. Ons motto: Good Work, Good Life… een leuk leven is een balans tussen werk dat bij je past en een leuk leven.

Check of je voldoet aan de basiseisen:

  • Jij hebt de nodige ervaring op de bouw, of je leert dit graag
  • Communiceren vind je leuk, een pré, geen must
  • Je bent fysiek in orde en werkt ook graag buiten

Solliciteer op de vacature bouwopruimer in de omgeving Zwolle. Gebruik het formulier, bel, mail of app. We bespreken samen de vacature en daarna brengen we je zo snel mogelijk in contact met jouw mogelijk nieuwe werkgever!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in