+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 't Harde.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Harderwijk 't Harde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Axxent Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.765 - € 3.625 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als werkvoorbereider krijg je de kans om projecten te leiden en te zorgen dat ze goed lopen. Je werkt aan verschillende soorten bouwprojecten, van woonwijken tot scholen. Je taken zijn onder andere het controleren van tekeningen, het plannen van werk en het samenwerken met verschillende mensen. Je werkt in een team, maar ook zelfstandig. Dit alles doe je in een nieuw kantoor en met fijne collega's. Je krijgt de kans om te leren en door te groeien. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.

Wat je gaat doen als werkvoorbereider in Harderwijk? 

  • Je controleert tekeningen, maakt verslagen en voorbereidingsplannen voor renovatieprojecten van woonwijken tot een schoolgebouw
  • Coördinatie van materieel en input onderaannemers
  • Je gaat in gesprek met onderaannemers en leveranciers om tot de beste prijs te komen voor materialen en diensten en je overlegt met het team over details, planning, logistiek e.d.
  • Het bijwonen van bouwvergaderingen en projectbezoeken
  • Je hebt oog voor detail en bewaakt continu de kosten
  • Het registreren van meer- of minderwerk.
  • Als verbinder weet jij goed samen te werken met collega's, maar werk je ook graag zelfstandig

Dit krijg jij als werkvoorbereider in Harderwijk

  • Mooie veelzijdige opdrachten om aan te werken
  • Fijne collega's en een goede werksfeer
  • Een leerzame werkomgeving met mogelijkheden tot opleidingen
  • Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring van €2765 tot €3625
  • Doorgroeimogelijkheden in functie en salaris

Zo ziet jouw werkdag als werkvoorbereider in Harderwijk eruit

Vandaag ben jij aan het werk met de tekeningen van de architect. Dit leg jij naast de planning voor de in te zetten materialen. Je signaleert hier en daar de eerste knelpunten en uitdagingen. Dit werk je uit, want vanmiddag heb je overleg met de rest van het bouwteam. Verder werk je de kostenplanning bij, zodat je 's middags alles paraat hebt. Dit is jouw project, en al werk je samen, jij voelt je verantwoordelijk. Door deze aanpak zien jouw collega's dat je weet waar je over praat, en krijg je snel de handen op elkaar als het om jouw ideeën gaat in de besluitvorming. Eind van de middag heb je ook nog even contact met de architect, voor een paar kleine aanpassingen. Ook schakel je nog even met een paar leveranciers. Je wilt wat aanpassingen doorvoeren en bij sommige zal ook het kostenplaatje ter sprake komen. 

Wat een heerlijke werkdag. Met jouw zelfstandigheid en fijne manier van samenwerken, maakt het dat deze rol jou op het lijf geschreven is. Samenwerken doe je in kleine teams. Je weet van elkaar wat er speelt en de teamgeest is prettig. En dit alles doe je in een prachtig nieuw kantoor. Een prettige werkomgeving doet iedereen toch goed? 

Nu de laatste voorbereidingen voor morgen. Morgen ben je niet op kantoor. Eerst bezoek je een bouwproject. Even met een collega en opdrachtgever het lopende project met eigen ogen zien. Dat is altijd goed, want daarna heb je een bouwvergadering. Je bouw loopt voorspoedig, maar er is wel een aantal aandachtspunten. Hier heb jij gelukkig al een oplossing voor. Nu met een glimlach naar huis, morgen is er weer een mooie dag.

Waarom je een Happy Worker wordt met deze baan

Dit is een verantwoordelijke baan en dat kun jij aan. Deels door je ervaring, maar ook deels doordat jij durft te vragen. Binnen de organisatie is er veel kennis, dat je collega's graag overdragen. Jij hebt weer andere kennis, die kun je met hen delen. Wat heerlijk toch om op die manier samen te mogen werken. Dat maakt jou een happy worker. Jouw representatieve houding en je communicatieve vaardigheden maken dat jij goed bent in het contact met architecten en onderaannemers. Ieder mens is anders, waardoor jij veel leuke contacten hebt. Deze veelzijdige baan gaat jou het werkgeluk brengen dat je nodig hebt. Elke dag is interessant en vaak nog leerzaam ook. Jij ontwikkelt je verder, dus ook nog eens baan voor de toekomst!

Enthousiast om te solliciteren op de vacature werkvoorbereider in Harderwijk 

Bij Axxent matchen we alleskunners aan banen waar ze gelukkig van worden.  Dat doen we in verschillende branches en disciplines met behulp van verschillende diensten. Praktisch ingesteld, betrokken en slagvaardig. We kijken naar ontwikkeling/opleiding en werkgeluk. Ons motto: Good Work, Good Life… een leuk leven is een balans tussen werk dat bij je past en een leuk leven.

Check of je voldoet aan de basiseisen

  • Afgeronde bouwkundige opleiding
  • Jij hebt de nodige relevante ervaring in de bouw
  • Je bent representatief
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschift
  • Affiniteit met digitale hulpmiddelen en kennis van Office (365)

Solliciteer op de vacature werkvoorbereider in Harderwijk. 

Gebruik het formulier, bel, mail of app. We bespreken samen de vacature en daarna brengen we je zo snel mogelijk in contact met jouw mogelijk nieuwe werkgever!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in