+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Locatiemanager ouderenzorg Ter Aar Ter Aar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Futura Zorg

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.676 - € 5.456 p/m

Vacature in het kort

Stap in de rol van locatiebeheerder bij een vernieuwende ouderenzorgorganisatie. Leid een splinternieuwe, energieneutrale locatie waar het welzijn van de bewoners centraal staat. Werk samen met een warm en betrokken team om dagelijks een huiselijke sfeer te creëren. Geniet van vers bereide maaltijden samen met de bewoners, draag bij aan hun geluk, en omarm de kans op persoonlijke en professionele groei door intensieve leiderschapstrajecten. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar voor een uitdagende rol als ondernemende manager binnen de ouderenzorg? Een positie waarbij je de kans krijgt om een geheel nieuwe locatie te leiden met een vernieuwende aanpak, waarbij het welzijn van de bewoners altijd voorop staat? Dan is dit dé baan voor jou!

Jouw nieuwe baan
Bij Futura Zorg draait alles om het welzijn van onze bewoners. We hebben dit vertaald in tien bewonersbeloften, die de kern vormen van onze dagelijkse werkwijze. Als locatiebeheerder werk je samen met een toegewijd team van zorgprofessionals om deze beloften waar te maken en om 24/7 zorg van de hoogste kwaliteit te leveren. In deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor het personeels-, commerciële -, financiële - en zorgbeleid van de locatie. En mocht de situatie erom vragen, dan ben je ook bereid om bij te springen in de zorg.

Waar ga je werken?
Wanneer je jezelf volledig thuis voelt, kun je het beste uit jezelf en elkaar halen. Futura Zorg is een duurzame, professionele organisatie waar we wonen en zorg aan ouderen bieden in een kleinschalige omgeving die aanvoelt als thuis. Een thuis waar het welzijn van onze bewoners centraal staat. Zij behouden - zo lang als mogelijk - de regie over hun leven. Zoals jij bij ons de regie over jouw werk behoudt. 

Jij gaat als locatiebeheerder aan de slag op onze splinternieuwe energieneutraal gebouwde locatie in Ter Aar, met twintig appartementen. Je komt in een warm team met betrokken collega's die onze bewoners dag na dag ouderwets gelukkig maken. Het team bestaat uit koks, activiteitenbegeleiders, gastvrouwen, medewerkers huishouding, helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en een locatiebeheerder. Met elkaar vorm je op locatie één groot gezin. Samen zorg je ervoor dat onze bewoners de aandacht krijgen die ze nodig hebben op een plek die aanvoelt als thuis. We dragen geen bedrijfskleding wat bijdraagt aan de huiselijk sfeer in de organisatie. We koken altijd vers met en voor de bewoners. En uiteraard eten we zelf ook mee. Het zit in onze aard dat we overal een helpende hand bieden als dat nodig is. Dit betekent dat je ook taken op pakt die buiten je reguliere werkzaamheden vallen.
We hebben natuurlijk aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, met opleidingsmogelijkheden, trainingen en groeikansen. Zo investeren we in jouw groei en welzijn. Als locatiebeheerder volg je een intensief leiderschapstraject waarbij je zowel met het team van locatiebeheerders als individueel training en coaching volgt.

Wie ben jij?
Jij bent op zoek naar een baan waar je jouw energie in kwijt kan. Je hebt een ondernemende instelling, staat stevig in je schoenen maar hebt ook oog voor de zachte kant van het werk. Je bent flexibel als het gaat om de werktijden. Je weet als geen ander hoe je een huiselijk gevoel creëert en je vindt het welzijn van onze bewoners minstens zo belangrijk als het verlenen van zorg. Je weet creatief en oplossingsgericht om te gaan met onverwachte situaties, hebt een helicopterview en weet in drukke tijden de rust te bewaren. Je hebt leidinggevende ervaring, beheerst de kunst van het situationeel leiderschap en doorziet ook de onderstroom in een groepsdynamiek. Je beschikt minimaal over een diploma Verpleegkunde en een geldige BIG-registratie. Dit is van belang om, indien nodig, mee te werken in de zorg. Daarnaast heb je de nodige kennis van de bedrijfskundige kant van het runnen van een locatie en beschik je daarom over hbo werk- en denkniveau. Een aanvullende managementopleiding in de zorg is een pré, maar niet verplicht.


  • Je brengt een glimlach mee naar onze bewoners
  • Je hebt oprechte aandacht voor welzijn
  • Je bent sociaal en werkt graag in een warm, betrokken team
  • Je weet als geen ander hoe je een huiselijk gevoel creëert

Ons aanbod voor jou

Bij Futura Zorg bieden wij jou een werkplek waar je thuis kan komen én kan zijn zoals je thuis bent. Een kleinschalige locatie, waar je groot mag denken. Je bent beschikbaar voor 32-36 uur per week en waar nodig flexibel in de werktijden. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT (FWG 60: € 3.676,03 - € 5.456,77). Je wordt ingeschaald op basis van jouw leidinggevende ervaring.

Kom binnen
Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? We maken graag kennis met je. Onze Manager Bedrijfsvoering Laura is bereikbaar via 06-119 116 77, maar uiteraard mag je ook jouw cv en motivatie versturen per mail. Stuur dan een bericht via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..


Wie ben jij?

Vertel ons over jezelf, wat jij zoekt in een baan en waarom een werkplek bij Futura Zorg bij jou past.

Even bellen

We vertellen je over werken bij Futura Zorg en bespreken de mogelijkheden binnen de organisatie.

Kom binnen

We willen je graag beter leren kennen. Maak kennis met de locatiebeheerder en de locatie.

Meelopen

Om de huiselijke sfeer bij Futura Zorg te ervaren, kun je een dienst bij ons meelopen.

Ons aanbod voor jou

Je bespreekt samen met de locatiebeheerder de afspraken voor de arbeidsovereenkomst.

​​​​​​​Welkom bij Futura Zorg

Je kunt aan de slag. Gefeliciteerd met je nieuwe baan en welkom bij Futura Zorg!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in