+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Horecamedewerker & keukenhulp, Parttime, Gemeente Westerwolde Ter Apel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Enjoy - Lunchroom & Brasserie

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 12 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Vakantiewerk / Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacatureomschrijving

Werken in de horeca is gewoon leuk!

Want waar het gezellig is, daar ben jij!Je gasten komen voor ontspanning. Of dat nu is voordat ze naar werk gaan, tijdens hun lunchpauze, na werk of in het weekend. Daarom hangt er (bijna) altijd een ontspannen en gezellige sfeer wanneer jij aan het werk bent.
Wat doe je als horecamedewerker? Wat is een horecamedewerker? Een horecamedewerker of medewerker bediening is iemand die er voor zorgt dat gasten hun eten en drinken krijgen, maar je bent vooral dé persoon die zorgt dat de gasten het naar hun zin hebben. Als horecamedewerker ga je namelijk elke dag voor de ultieme gastbeleving!
Om bij ons aan de slag te gaan, heb je geen specifieke opleiding nodig. Ervaring in de horeca vinden wij wel een pluspunt, maar als je dat nog niet hebt is dat ook geen probleem. Wat wel belangrijk is? Dat je zin hebt om hard te werken en een flinke dosis gastvrijheid bezit!
De ultieme gastbeleving! Daar ga je voor als horecamedewerker. Wat kan je verwachten als je gaat werken als horecamedewerker? De volgende zaken zijn goed om te weten:
Dit is je takenpakket als horecamedewerker:
  • verwelkomen van gasten
Als horecamedewerker heb je nieuwe gasten altijd snel in het vizier. Je ontvangt ze direct met je glimlach en zorgt dat ze zich welkom voelen. Een goed begin is het halve werk, toch?
  • opnemen en uitserveren van bestellingen
Dorst of een rammelende maag? Jij helpt je gasten er snel van af! Als horecamedewerker ben je namelijk vooral bezig met het opnemen van bestellingen voor eten en drinken, om ze vervolgens zo snel mogelijk uit te serveren. Je houdt je gasten goed in de gaten: wie wil er nog wat drinken?
  • presenteren van de rekening
Zijn je gasten klaar om te vertrekken? Dan is het aan jou om de rekening te presenteren. Je kan goed overweg met het kassasysteem en weet de fooienpot snel te vinden.
  • een schone werkplek
Als je ergens gaat eten of drinken, wil je natuurlijk ook dat je er lekker zit. En daar draagt een schone omgeving sterk aan bij! Als horecamedewerker snap je dit en zorg je dat de hygiëne van je werkplek altijd tip-top in orde is. Glimmende tafels, schone wc’s... laat dat maar aan jou over!
  • de ultieme gastbeleving
Hier draait het tenslotte allemaal om: blije gasten! Jij ademt gastvrijheid en service verlenen is je tweede natuur. Samen met je collega’s zorg je dat elke gast zich op zijn of haar gemak voelt. En met je scherpe oog zie je precies wanneer een gast nog zin heeft in dat extra drankje. Door jouw vriendelijke uitstraling smaakt alles nog nét iets lekkerder!
Als horecamedewerker werk je altijd in team met andere horecamedewerkers. Ook heb je veel contact met je collega’s op je werkplek, om elke klant het naar de zin te maken. Samen gaan jullie voor tevreden gasten! Als horecamedewerker ben je het persoonlijke visitekaartje van de plek waar je werkt.
De werktijden van een horecamedewerker:
Als horecamedewerker kan je werken van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat, doordeweeks en in het weekend. Ook kan je vaak zelf kiezen of je fulltime of parttime aan de slag gaat. Wat komt jou het beste uit?
Wat we je trouwens wel kunnen verklappen: een fulltime baan in de horeca met kantoortijden vind je niet snel. Het is daarom super flexibel werk, en goed te combineren met bijvoorbeeld een studie! minimale leeftijd 15/16 jaar

Gevraagd

* minimale leeftijd 15/16 jaar
* mavo/havo/mbo denk niveau
* flexibel inzetbaar, ook (sommige) feestdagen en vakanties
* geen 9-5 mentaliteit heeft
* doorzetter is
* gastvrij is
* teamplayer
* die de handen uit de mouwen durft te steken
* sociaal is en mondeling sterk is

Uren

12 - 36 uur
Als je flexibel bent heb je kans om meer uren te werken

Salaris

€ 13,27 p/u
op basis van horeca cao van KHN:
15 jaar: 4,64

16 jaar: 5,97

17 jaar: 7,30

18 jaar: 8,63

19 jaar: 9,95

20 jaar: 11,28

>21 jaar : €13,27 per uur
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in