+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch Tekenaar Ter Apel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 19,03 - € 27,73 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken een enthousiaste technisch tekenaar met liefde voor 3D-modellering en werktuigbouwkunde. In deze rol maak je belangrijke 3D-tekeningen en help je klanten met hun wensen. Je werkt aan verschillende projecten, van het begin tot het eind. Ook zorg je voor onze 3D-bibliotheek en help je met het verbeteren van onze producten. Je krijgt de kans om te groeien door trainingen en er heerst een fijne werksfeer. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven technisch tekenaar met passie voor 3D-modellering en werktuigbouwkunde? Heb je oog voor detail en ben je in staat om klantwensen om te zetten in technische tekeningen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Technisch Tekenaar ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken die gericht zijn op het creëren van hoogwaardige 3D-tekeningen en het ondersteunen van onze klanten tijdens het gehele proces. Je werkt nauw samen met onze vaste klanten, waarbij je hun wensen vertaalt naar productierijpe 3D-tekeningen. Gedurende het project begeleid, adviseer en ontzorg je de klant, waardoor je bijdraagt aan een soepele en bevredigende samenwerking.

Daarnaast speel je een cruciale rol bij het beheer en de aanvullingen van onze 3D-bibliotheek, waarin je bijdraagt aan het continu verbeteren van onze product oplossingen. Je werkt zowel aan nieuwe als bestaande projecten, waarbij je innovatieve 3D-modellen ontwikkelt die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Bovendien denk je actief mee met het productieproces en draag je indien nodig verbeteringen aan, waardoor je bijdraagt aan de optimalisatie van onze operationele efficiëntie en kwaliteit.

Kortom, als Technisch Tekenaar speel je een essentiële rol in het realiseren van hoogwaardige 3D-tekeningen, het bieden van uitstekende klantenservice en het verbeteren van onze product oplossingen en productieprocessen.


Functie eisen
  • Fulltime beschikbaar (32-38 uur per week).
  • In het bezit van een MBO/HBO diploma in werktuigbouwkunde.
  • Ervaren in of bereid om te leren werken met 3D CAD-tekenen, bij voorkeur Solid Edge.
  • Ervaring met plaatwerk (sheetmetal) is een pre.
  • In staat om goed prioriteiten te stellen en je eigen werkzaamheden te plannen.
  • Technisch onderlegd en in staat om advies te geven.
  • Initiatiefrijk en ondersteunend naar collega's.
Over het bedrijf

PGI bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt RVS maatwerk oplossingen. We zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in complete keukens van RVS en maatwerk RVS oplossingen voor de voedingsindustriemedische industrie en apparatenbouw. Zie ook alle markten voor voorbeelden en mogelijkheden. We zijn fabrikant van professionele bedrijfskeukens, grootkeukens, dark kitchens, ghost kitchens, uitgiftebuffetten, ladekarren, instrumentenwagens en alle mogelijke RVS plaatconstructies.


Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltimefunctie, reiskostenvergoeding, salaris volgens de cao voor het metaalbewerkingsbedrijf. Mogelijkheid tot het volgen van (bedrijfsgerichte) cursussen, doorgroeimogeljkheden en een prettige werksfeer.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in