+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Buitendienst monteur Ter Apel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 18 p/u

Vacature in het kort

In deze functie werk je buiten en monteer je verschillende soorten kozijnen en zetwerk. Je maakt deel uit van een team en zorgt samen voor een mooi resultaat. Elk project is anders, dus het werk is afwisselend. Je helpt ook met het bestellen van materialen. Het bedrijf waar je gaat werken is een familiebedrijf en je krijgt leuke collega's. Je salaris hangt af van hoe oud je bent en hoeveel ervaring je hebt. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar voor een uitdagende rol als buitendienst monteur in Stadskanaal en omgeving? Wij zijn op zoek naar een ervaren professional die samen met een team verantwoordelijk wil zijn voor het monteren van aluminium en stalen kozijnen, vliesgevels en zetwerk.

In deze functie werk je nauw samen met een collega monteur en ben je verantwoordelijk voor de montage van diverse kozijnen, vliesgevels en zetwerk. Je bent ook betrokken bij het beglazen en afwerken van de kozijnen en vliesgevels. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het tijdig bestellen van benodigde materialen en het signaleren van knelpunten en kansen binnen het projectteam.

Elk project is uniek, en het is altijd streven naar een uitstekend eindresultaat waarbij klanttevredenheid, veiligheid en kwaliteit voorop staan.


Functie eisen
  • Diploma van een bouwkundige of werktuigbouwkundige opleiding (bij voorkeur)
  • Relevante werkervaring in de bouw, gevelbouw of staalbouw
  • VCA-certificaat (bij voorkeur)
  • Rijbewijs B
  • Bouwkundig en technisch inzicht
Over het bedrijf

In het uiterste zuidoostelijke puntje van Groningen, in de plaats Ter Apel vind je de fabriek . Een bedrijf wiens wortels oorspronkelijk in de industrie van de stalen kozijnen lagen, maar wegens de groeiende vraag naar aluminium kozijnen van koers veranderde. Vanaf dat moment besloot het bedrijf dan ook bescheiden de weg in te slaan om een goede naam op te bouwen op het gebied van zowel stalen als aluminium kozijnen. Een logische vervolgstap was het oprichten van plaatbewerking. Dit bleek een goede aanvulling op het leveren en monteren van aluminium en stalen kozijnen.


Wat wij bieden

Wij bieden een inspirerende werkomgeving met leuke collega's binnen een gezellig familiebedrijf. Je wordt onderdeel van een goed functionerend team en je krijgt de kans om ons bedrijf nog efficiënter te laten draaien. Het bruto uurloon ligt tussen € 13,27 en € 18,- afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in