+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terborg.
Laad meer vacatures

Service Monteur (Internationaal) Terborg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels, Duits (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Vind jij het een uitdaging om jouw mechatronische kennis in te zetten bij (inter)nationale serviceklussen?

Je draait in een cyclus van ongeveer zes weken mee in de storingsdienst. Als Service Monteur (Internationaal) ben je verantwoordelijk voor het op een adequate en deskundige wijze oplossen van storingen bij klanten. Je neemt de storing van de klanten (telefonisch) aan en ondersteunt op afstand of ter plaatse de technische dienst om de oorzaak van de storing te achterhalen en te verhelpen. Je controleert en rapporteert of de storing juist is opgelost.

Buiten de storingsdiensten ga je aan de slag als mechatronisch monteur: je wordt ingezet op de afdeling elektroproductie, maar ook voor geplande (service)werkzaamheden op locatie bij de klant (wereldwijd). Jouw werkzaamheden bestaan daarbij uit het bekabelen van de diverse machines en het aansluiten van elektrocomponenten. Bij de serviceklussen kunnen de werkzaamheden zowel mechatronisch als softwarematig zijn. In de functie van Service Monteur (Internationaal) combineer je dus het mechatronisch werken op de montageafdeling met het uitvoeren van serviceklussen bij de klant en het meedraaien in de (tweedelijns) storingsdienst.

Er staat jou een afwisselend en uitdagend takenpakket te wachten!

Wat biedt het bedrijf? Je komt te werken in een uitdagende technische omgeving waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Daarnaast biedt Royal Kaak jou een goede beloning en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen). Je wordt onderdeel van een dynamisch team en sociaal familiebedrijf binnen een toonaangevende organisatie met een internationaal karakter waar de werksfeer prettig en informeel is. Ben jij de kandidaat?
  • Je hebt een afgeronde mbo opleiding in de richting van Elektrotechniek of Mechatronica;
  • Je hebt enkele jaren kennis en ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt (enige) kennis van het werken met Siemens Step 7 of TIA Portal;
  • Je bent zelfstandig, stressbestendig en hebt doorzettingsvermogen; Je bent flexibel ingesteld, o.a. ten aanzien van het draaien van de storingsdienst (24/7);
  • Je hebt de bereidheid om een deel van het jaar internationaal te reizen (planning in goed overleg);
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift t.b.v. communicatie met de klanten.
Meer weten?

Is jouw interesse gewekt en wil je graag meer te weten komen over de vacature neem dan contact op met Mathieu via 06-12186802 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever Royal Kaak is wereldwijd één van de belangrijkste producenten van hoogwaardige turn-key productielijnen en modules voor industriële bakkerijen. Zij zijn een internationaal familiebedrijf met vestigingen in o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en de VS. Vanwege de hoge technische standaarden zijn zij marktleider in het hoge segment van de bakkerijbranche. Samen met gekwalificeerde experts werkt Royal Kaak continu aan nieuwe ontwikkelingen en klantspecifieke oplossingen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in