+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terborg.
Laad meer vacatures

Allround Timmerman Terborg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als allround timmerman bij ons bedrijf werk je aan verschillende projecten zoals aanbouw, nieuwbouw en onderhoud. Je doet dit zelfstandig of in een team. We bieden meer dan alleen werk; we creëren een plek waar vakmanschap belangrijk is en waar je je thuis voelt. We werken samen aan mooie projecten en vinden respect en teamwork belangrijk. Als je houdt van kwaliteit, betrouwbaarheid en werkplezier, ben je bij ons aan het juiste adres. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functieomschrijving

Als allround timmerman bij onze opdrachtgever draag je verantwoordelijkheid voor verschillende timmerwerkzaamheden, variërend van aanbouw, nieuwbouw en verbouwing tot onderhoud en restauratie. Je voert zelfstandig en in teamverband nauwkeurig taken uit volgens de tekeningen en specificaties.

Wat biedt het bedrijf?

Bij onze opdrachtgever bieden zij meer dan alleen een baan; zij bieden een fijne werkomgeving waarin vakmanschap wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Met een nuchtere mentaliteit streven zij ernaar om hoogwaardige projecten te realiseren, en geloven zijn in teamwork en respect voor elkaar.

Als je op zoek bent naar een plek waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en je thuis kunt voelen, dan ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres. 

Ben jij de kandidaat?

Bij onze opdrachtgever is nauwkeurigheid in vakmanschap belangrijk. Daarnaast hechten zij veel waarde aan werkplezier en streven zij naar een goede balans tussen werk en privé. Als deze waarden jou aanspreken en je graag deel wilt uitmaken van een klein, hecht team waar kwaliteit, betrouwbaarheid en werkplezier centraal staan, nodigen wij je van harte uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie of thee.

Meer weten?

Is jouw interesse gewekt en wil je graag meer te weten komen over de vacature neem dan contact op met Femke Rutgers +31 (0)315-33 92 00. 



Bedrijfsomschrijving

Sinds 1880 heeft onze opdrachtgever een mooie geschiedenis gekend, met vier generaties die actief waren binnen het bedrijf. In 1995 kreeg het bedrijf de huidige naam. Gedurende de jaren '20 en '30 werden indrukwekkende projecten gerealiseerd.Tot de jaren '70 was onze opdrachtgever voornamelijk gericht op metselwerk, maar na een overname in het midden van de jaren '70 werd ook het timmerwerk in eigen beheer uitgevoerd.In 1995 werd het bedrijf overgenomen door externe partijen en samengevoegd met andere bedrijven.Na een samenloop van omstandigheden kwam er de kans om het bedrijf weer terug in de familie te brengen en zich te richten op waar ze goed in zijn: bouwen, verbouwen en renoveren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in