+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terborg.
Laad meer vacatures

Meewerkend Voorwerker Terborg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie verdeel je het werk, let je op de planning en help je ook zelf mee. Je geeft leiding, zorgt dat iedereen weet wat ze moeten doen en controleert of het werk goed is gedaan. Je werkt in een fijn team en krijgt de kans om meer te leren. Het bedrijf biedt een goed salaris en extra vrije dagen. Ook zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken in een bedrijf met een leuke, ontspannen sfeer. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functieomschrijving

De functie bestaat uit het verdelen van de werkzaamheden (in overleg met de productieleiding), hierbij rekening houdend met de urgentie van de opdrachten en de capaciteiten van de medewerkers op de afdeling. Het bewaken van de planning en voortgang op de afdeling en daarnaast het meewerken op de afdeling. Je zorgt dat werktekeningen, omschrijvingen en materialen tijdig beschikbaar zijn en op de juiste plaats binnen de afdeling aanwezig zijn. Daarnaast heb je ook een leidinggevende rol en zorg je voor de (mede) aansturing van medewerkers op de afdeling. Je geeft collega’s instructies over het werk en hebt een controlerende taak op de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is de kwaliteit niet naar wens? Aarzel dan niet om jouw collega’s daarop aan te sturen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een goede beloning (CAO metalektro) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (denk aan 27 verlofdagen en 13 ATV dagen). Daarnaast bieden wij je opleidingsmogelijkheden om je expertise te ontwikkelen. Je krijgt een plek in een sociaal familiebedrijf en werkt mee in een toonaangevende organisatie met een internationaal karakter waar de werksfeer prettig en informeel is

Ben jij de kandidaat?

Je bent stressbestendig en een flexibele teamplayer die verantwoordelijk is voor het plannen van de werkzaamheden en (mede) aansturing van collega’s. Daarnaast werk je mee op de afdeling op het niveau van een Operator Puntlasrobot.

  • Voor deze functie is minimaal een werk- en denkniveau op MBO 3 vereist.
  • Nauwkeurig werken en een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit is een voorwaarde.
  • We verwachten van je dat je goed kunt samenwerken met collega’s.
  • Natuurlijk is een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift nodig en is het een pré dat je Engels en Duits kunt spreken.
  • Je bent bereid om te werken in de twee-ploegen dienst.
Meer weten?

Interesse? Meer informatie? Laat het onze collega Melanie weten en zij neemt contact met jou op! Melanie is bereikbaar via 06-12515694 en via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever Royal Kaak is wereldwijd één van de belangrijkste producenten van complete productielijnen en automatiseringen voor de industriële bakkerijbranche. Royal Kaak is een dynamisch familiebedrijf met een leidende marktpositie in diverse markten, regio’s en landen. Samen met gekwalificeerde experts werken zij continu aan nieuwe ontwikkelingen en klantspecifieke oplossingen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in