+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terherne.
Laad meer vacatures

Cafetaria medewerker (bijbaan/scholier) Terherne

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werktijd Uitzendburo

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Werktijd Uitzendburo

Gevraagd

  • Parttime
  • Junior

Aanbod

  • Bijbaan

Vacature in het kort

In ons gezellige cafetaria, dichtbij het beroemde Kameleon dorp, zoeken we nieuwe teamleden. Ervaring is fijn, maar niet nodig. Je helpt klanten, maakt bestellingen klaar, houdt alles netjes en vult aan. Werken bij ons is leuk en afwisselend. Je komt in een jong team en elke dag is anders door de vele toeristen. Je leert veel over horeca en werkt aan je communicatie. Dit is je kans op een leuke baan in een omgeving. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan of parttime baan in een gezellige omgeving? Dan is dit jouw kans! Ons cafetaria in Terherne, vlakbij het beroemde Kameleon dorp, is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar geen vereiste - we verwelkomen ook scholieren om bij ons te solliciteren!

Wat ga je doen?

Als cafetaria medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je staat achter de balie en neemt bestellingen op met een glimlach. Je zorgt ervoor dat de bestellingen correct worden bereid en geserveerd. Daarnaast help je bij het schoonhouden van de werkruimte en het bijvullen van voorraden. Kortom, je bent een allround teamlid dat de handen uit de mouwen steekt en ervoor zorgt dat onze klanten tevreden zijn.


Hoe is het om daar te werken?

Werken in onze cafetaria is gezellig en dynamisch. Je werkt samen met een nieuw en jong team in een ontspannen sfeer. Het Kameleon dorp trekt veel toeristen aan, waardoor er altijd wat te doen is. Geen dag is hetzelfde! Bovendien krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen in de horeca en je communicatieve vaardigheden te verbeteren.


Salaris

conform horeca cao


Je opleiding/diploma’s en ervaring?

Voor deze functie heb je geen specifieke opleiding of diploma nodig. We vinden het belangrijker dat je gemotiveerd bent en graag wilt leren. Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar ook als je hier nog geen ervaring in hebt, ben je van harte welkom om te solliciteren. 

Heb je interesse om voor ons te komen werken als cafetaria medewerker? Stuur dan een een korte motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en wie weet word jij binnenkort onderdeel van ons team! voor vragen kun je bellen naar 0513 65 41 42

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in