+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assistent controller Terneuzen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een nauwkeurige en energieke professional die volledig is voorbereid om maand- en jaarcijfers op te stellen? Streef je ernaar om duurzaam te werken? En zoek je een baan in een toekomstgerichte en ambitieuze organisatie met de warme sfeer van een familiebedrijf? Dan hebben wij de perfecte vacature als assistent controller voor jou!

Wat bieden wij jou
  • Terneuzen, lekker dicht bij huis!
  • Je kan Cursussen/ trainingen volgen! #groei
  • Een leuk team waar jij bij komt te werken!
  • Kans op een contract, na de uitzendperiode!
  • Mooi salaris aan de hand van ervaring!
  • Veel verantwoording!!
Wie ben jij

Jij bent een resultaatgerichte, analytische en gedetailleerde persoon die klanttevredenheid op de eerste plaats zet. Met jouw actieve houding en uitstekende communicatieve vaardigheden ben je een plezierige collega om mee samen te werken!
Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie en een afgeronde opleiding op mbo+/hbo-niveau in een bedrijfseconomische of bedrijfsadministratieve richting. Uitgebreide kennis van Microsoft Office is een must, en ervaring met AFAS Profit is een pré. Bovendien ben je in staat om goed te luisteren en snel informatie op te pikken.

Wat ga je doen

Als Assistent Controller ben je de rechterhand van de controller! Je werkt samen met het team aan de volledige financiële administratie en rapportage van onze Belgische bedrijven. Je ondersteunt de controller bij de rapportage van financiële resultaten en voert volledigheidscontroles uit bij de periodieke rapportages.
Je onderhoudt interne en externe contacten met collega's, accountants, banken en crediteuren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inboeken van inkoopfacturen en voor het verwerken van bankmutaties. Ook het opstellen en analyseren van resultaten van het wagenpark is deel van je takenpakket. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het controleren en analyseren van goederenbewegingen, verzorgen van de periodieke omzetbelastingaangifte en bewaken van kostenbudgetten.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een leuk MKB-bedrijf in Terneuzen!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in