+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terneuzen.

Dermatoloog Zeeuws-Vlaanderen Terneuzen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 35 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Starten als waarnemend dermatoloog. Later eventueel de kans om officieel aan te sluiten bij de vakgroep dermatologie.


Jouw nieuwe baan

Wil jij deel uitmaken van de bevlogen vakgroep dermatologie in het ziekenhuis in Zeeuws-Vlaanderen? De vakgroep, bestaande uit vrijgevestigde leden, biedt een unieke kans om als waarnemer te starten, met de mogelijkheid om later officieel aan te sluiten. Een loondienstmodel is bespreekbaar als dat jouw voorkeur heeft.

Gelegen in Terneuzen, met nevenlocaties in Hulst en Oostburg, staat het ziekenhuis bekend om zijn brede scala aan diagnostische en therapeutische technieken binnen de dermatologie. Het vak wordt beoefend in al zijn facetten. Interesse in dermatochirurgie en flebologie is een plus, maar geen vereiste. In het ziekenhuis zijn nagenoeg alle medisch specialistische disciplines vertegenwoordigd. Een nauwe samenwerking tussen de eerste lijn en medisch specialisten is historisch gegroeid.

Ontdek de mogelijkheid om deel uit te maken van het cosmetisch huidcentrum, waar collega’s ondersteund worden die geïnteresseerd zijn in sclerocompressie, injectables en lasers. Het team staat paraat met een secretariaat, doktersassistentes, 2 dermatologieverpleegkundigen, een erkend huidtherapeut en zelfs een Physician Assistant in opleiding.

Jouw collega’s geloven in een positieve toekomst waarin jij als dermatoloog bijdraagt aan het dynamische team. Ontdek samen met hen de veelzijdigheid van dermatologie in een omgeving waar ondersteuning en samenwerking hoog in het vaandel staan. Laat je verrassen door de mogelijkheden die deze vacature biedt!


Jouw nieuwe werkplek

Jij gaat werken bij dé zorgspecialist voor patiënten van alle leeftijden, niet alleen in de regio Zeeuws-Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten. De brede dienstverlening omvat ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg, waarbij zij streven naar naadloos op elkaar aansluitende zorg. Als dynamisch streekziekenhuis is dit een aangename werkomgeving en woongebied, gekenmerkt door een platte organisatie met korte communicatielijnen. Inwoners van Zeeuws-Vlaanderen hebben toegang tot ziekenhuiszorg op 3 locaties: Terneuzen, Hulst en Oostburg, waar hoogwaardige medische zorg toegankelijk is. Het ziekenhuis beschikt over ruim 200 bedden en wordt ondersteund door ongeveer 1.100 toegewijde medewerkers en 115 specialisten. De ziekenhuislocaties zijn uitgerust met moderne faciliteiten, waaronder een 3Tesla MRI, 2 multislice CT-scanners, een dialyse-afdeling en een cardiologisch interventiecentrum.

Zeeuws-Vlaanderen is een prachtig gebied tussen de Westerschelde en België, met overvloedige ruimte, recreatiemogelijkheden en natuurschoon. De nabijheid van prachtige steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen maakt het tot een bijzondere regio om te wonen en te werken.


Wat breng je mee?

Jij bent BIG-geregistreerd als dermatoloog. Heb jij interesse in dermatochirurgie en flebologie dan is dat een plus. Ben jij (bijna) afgestudeerd, reageer dan ook!


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 35 uur per week. Voor meer informatie over de financiële én overige condities, neem je vrijblijvend contact op met ons!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in