+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verpleegkundig Specialist – Gehandicaptenzorg Terneuzen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Lekz

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 20 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.185 - € 6.319 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij een betrokken verpleegkundig specialist die op zoek is naar een werkomgeving die afwisselend is, waarbij je te maken krijgt met een grote variatie aan werkzaamheden en waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt op een plek die draait om de cliënt?
  • 20 – 36 uur;
  • regio Terneuzen.
Over de functie
De doelgroep waar jij mee te maken krijgt zijn Verstandelijk Gehandicapten, hier werk jij graag mee samen en hiervoor zet jij net dat ene stapje extra. Binnen deze veelomvattende functie werk jij samen in een multidisciplinair team. Samen met paramedici, bewegingsagogen, (GZ-) psychologen, orthopedagogen en (ervaren) verpleegkundigen realiseren jullie de zorg aan de cliënten. Jij zorgt voor de medische- en verpleegkundige zorg aan de cliënten met een verstandelijke beperking. Binnen deze doelgroep gaat het om cliënten met een lage, een matige of een ernstige verstandelijke beperking met een diversiteit aan leeftijden, ook ouderenzorg valt hier binnen. De (ervaren) verpleegkundigen zorgen voor de triage en plannen de cliënten in bij de basisarts, verpleegkundig specialist, huisarts of AVG. Binnen je rol heb jij een eigen spreekuur en loop je visites. Het bieden van huisartsenzorg staat in je functie voorop, aandoeningen aan KNO, huid, longen, buik, gewrichten en lymfeklieren komen met regelmaat voorbij. Evenals urineweginfecties, koorts, obstipatie, verstopte oren en een diversiteit aan wonden.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze organisatie kijkt vooral naar de cliënt zelf, wat zijn de talenten en mogelijkheden. Met ruim 90 woon- en dagbestedingslocaties en ruim 800 collega’s is het een grote speler in de regio. Binnen de locaties is er tijd en aandacht voor de cliënt, warme zorg in een veilige omgeving staat voorop.

Wat maakt deze functie zo leuk?
Het geeft jou energie als je een dag hebt met veel verschillende soorten taken. Het ene moment ben jij actief betrokken bij palliatieve zorg, verzorg je de intake van nieuwe cliënten en het andere moment controleer jij medicatie en maak je beleid voor het af/opbouwen. Zelfstandig en multidisciplinair werken gaat jou van nature goed af. Vanwege je uitgebreide takenpakket kun jij goed plannen en organiseren én kun je ook flexibel reageren tijdens een hectische dag. Als dit alles het voor jou tot een functie maakt waar je enthousiast van wordt, lees dan vooral verder.

Arbeidsvoorwaarden vacature Verpleegkundig Specialist – Verstandelijk Gehandicaptenzorg:
Kun jij jezelf vinden in bovengenoemde kenmerken, maakt dit je enthousiast en heb jij ook nog een goede dosis humor? Hiervoor heeft de organisatie graag wat over:
  • een diverse functie binnen een maatschappelijke organisatie;
  • een goed inwerktraject;
  • je komt terecht in een professioneel team;
  • salaris; conform FWG 65 CAO Gehandicaptenzorg tussen de €4.185,- en €6.319,- bruto (op basis van 36 uur) per maand (afhankelijk van opleiding en werkervaring);
  • salarisverhoging van 2% in juni en december 2024;
  • pensioen, 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen;
  • gezonde werk- en privébalans en geen diensten;
  • ruime ontwikkelingsmogelijkheden binnen de eigen academie van de organisatie.
Functie eisen vacature Verpleegkundig Specialist - Gehandicaptenzorg:
Je staat bekend om je betrokkenheid, je kunt goed luisteren en samenwerking staat bij jou hoog op het vaandel. In het werk staat voor jou de zorg voor de cliënt voorop. Je bent zorgvuldig en weet goed te plannen en organiseren. Ook voldoe je aan onderstaande functie-eisen:
  • je bent een BIG-geregistreerd Verpleegkundig Specialist AGZ;
  • jij hebt interesse in de doelgroep verstandelijk gehandicapten;
  • het is een pré als je ervaring hebt met de doelgroep verstandelijke gehandicapten en/of psychiatrie.
Waarom via Lekz?
Lekz kenmerkt zich door begeleiding gedurende het hele voortraject. Maar óók na je aanstelling. Samen kijken we naar mogelijkheden voor jouw toekomst! Lekz staat voor een persoonlijke aanpak. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past. Die persoonlijke interesse, maakt Lekz tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau voor de zorgsector. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn! Lekz werkt landelijk en is gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers binnen de gezondheidszorg, van Verpleegkundige tot Locatiemanager, van Arts tot Behandelaar. Wij bemiddelen zowel voor vaste functies als tijdelijke opdrachten. Met kennis van zaken en vakmanschap weten we de vraag van een organisatie en het aanbod van kandidaten uitstekend bij elkaar te brengen.

Solliciteren vacature Verpleegkundig Specialist - Gehandicaptenzorg:
Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?
  • Stap 1: solliciteer zo snel mogelijk.
    • Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie -> via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 06-22841189.
    • Of klik HIER om mobiel via Whatsapp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)
  • Stap 2: Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
We gaan graag met je in gesprek! Dit kan ook via beeldbellen op een moment dat het jou uitkomt. Uiterlijk 7 juni 2024 sluit de procedure, maar bij voldoende geschikte kandidaten kan de vacature eerder gesloten worden. Voor meer vacatures in deze regio, klik hier!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in