+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Business controller Terneuzen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 4.400 p/m

Vacatureomschrijving

Heb jij een scherp oog voor cijfers en een passie voor het verbeteren van bedrijfsprocessen? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als gedreven Business Controller spreek je niet alleen de taal van de cijfers, maar vertaalt deze ook naar strategische groei en succes. Voor een salaris van maximaal € 4400 op basis van ervaring kan jij in deze uitdagende fulltime functie aan de slag!

Wil je meer weten over deze functie van Business Controller? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Maandsalaris van maximaal € 4400 bruto
  • Baan voor de lange termijn!
  • Functie met veel afwisselende werkzaamheden!
  • Fulltime functie
  • Je gaat werken in Terneuzen
Wie ben jij

Als Business Controller speel je een belangrijke rol in het succes van de organisatie. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de financiële administratie, maar ook voor het beheer van verschillende projecten in Nederland en België. Met relevante financiële ervaring en een afgeronde hbo-opleiding in een financieel-administratieve richting, ben jij de professional die we zoeken. Je blinkt uit in analytische vaardigheden, probleemoplossend denken en toont bewezen leiderschapskwaliteiten.

Wat ga je doen

Dit wordt jouw baan, waarin je een sleutelrol speelt en als onmisbare schakel fungeert tussen de business en cijfers. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

  • Financiële taken: Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van heldere financiële rapportages, investeringsanalyses, balansen, winst-en-verliesrekeningen, begrotingen en forecasts. Je zorgt ervoor dat deze kloppen.
  • Projectmanagement: Naast je rol in financiën, begeleid je verschillende (administratieve) projecten. Met jouw analytische blik, nauwkeurige aanpak en proactieve houding draag je bij aan de optimalisatie van systemen, werkwijzen en procedures.
  • Leiderschap en Communicatie: Als Business Controller breng je niet alleen financiële expertise, maar ook leiderschapskwaliteiten naar het team. Je bent een aangename collega met goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
Waar ga je werken

Je gaat werken bij een leuk MKB-bedrijf in Terneuzen!

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in