+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terneuzen.

Ondersteuning Salarisadministratie Parttime Terneuzen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14 - € 18 p/u

Vacature in het kort

Heb je ervaring in salarisadministratie of met het verbeteren van HR-processen? Dan is deze tijdelijke baan van 6 maanden perfect voor jou! Je gaat aan de slag in een dynamisch bedrijf in Terneuzen. Je taken zijn afwisselend, van het voorbereiden van salarisstukken tot het helpen ontwikkelen van het systeem. Dit is een kans om je vaardigheden te gebruiken en te groeien. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij ervaring in de wereld van salarisadministratie of functioneel beheer? En ben je geïnteresseerd in het verbeteren van HR-processen? Mooi! Ben je daarnaast ook beschikbaar voor een tijdelijke functie van 6 maanden? Dan is deze functie echt iets voor jou! En dit allemaal voor een mooi salaris van maximaal € 18,-!

Ben jij de pro die het team kan versterken in salarisadministratie en HR-optimalisatie binnen AFAS? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Een salaris van € 14,- tot € 18,-
  • Je gaat werken in omgeving Terneuzen!
  • Een tijdelijke functie van 6 maanden
  • In overleg + op de maandelijkse salarisdag!
Wie ben jij

Jij bent ervaren in de wereld van administratie. Ook heb je kennis van AFAS en HR-processen! Met jouw motivatie en communicatieve vaardigheden ben jij het aanspreekpunt voor een aantal optimalisatietaken. Flexibiliteit is jouw tweede natuur, want je zult 1 à 2 dagen werken, bij voorkeur op maandag, dinsdag en donderdag. Maar dit kan altijd besproken worden! Je bent in ieder geval beschikbaar op de maandelijkse salarisdag (deze zijn vastgesteld voor 2024)!

Wat ga je doen

Je takenpakket is divers! Als ondersteuning van de salarisadministratie zorg je ervoor dat alles klaar is voor de maandelijkse salarisverwerking. Dit bestaat o.a. uit het controleren van declaraties en het voorbereiden van salarisstukken in AFAS. Je werkt samen met een externe payroll consultant om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt! Daarnaast werk je samen aan projecten om het systeem verder te ontwikkelen. Ook ben je het aanspreekpunt voor het verbeteren van taken binnen AFAS!

Waar ga je werken

Je gaat werken bij leuk en dynamisch MKB-bedrijf in Terneuzen

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in