+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terneuzen.

Service Support Engineer Terneuzen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.017 p/m

Vacature in het kort

Als Service Support Engineer zorg je ervoor dat machines bij klanten over de hele wereld goed werken. Je lost storingen op en doet onderhoud. Dit werk is heel afwisselend en je reist veel. Je werkt van maandag tot vrijdag. Dit is een kans op een vaste baan en je kunt groeien in je werk. Je werkt met een team dat graag samen leert en ontwikkelt. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als Service Support Engineer ben jij ervoor verantwoordelijk dat storingen van machines goed opgelost worden. Verder voer je onderhoudswerkzaamheden uit aan de palletizers, zakvulsystemen, interne transportsystemen en wikkelmachines. Een mooie functie waarbij jij ervoor gaat zorgen dat deze machines weer werken bij klanten over de wereld versreid. Werkt de machine, dan heb jij weer een tevreden klant.

Gemiddeld ben je zo'n 60% van de werktijd van huis. Kortom een uitdagende functie voor de lange termijn. Ben jij enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Vanaf €3017,- per maand
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Maandag tot Vrijdag van 8.30-17.00 uur
  • Doorgroei mogelijkheden
  • 60% buitenland & 40% standplaats Terneuzen
  • Internationale servicefunctie
wie ben jij

Wanneer jij aan onderstaande functie eisen voldoet ben je de perfecte kandidaat!
Je bent:

  • In het bezit van MBO+/HBO werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek;
  • Ervaren op het gebied van elektrische schakelingen, PLC-besturingstechniek, pneumatiek, machinebouw of hydrauliek ;
  • Klantvriendelijk, klantgericht;
  • Zelfstandig en reisbereid
  • Zeer communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste;
wat ga je doen

Hoe ziet jouw dag eruit? Dit verschild natuurlijk. Het ligt eraan waar je heen moet per week. Een gemiddelde dag begint met de mail om te kijken wat er binnen is gekomen van collega's en klanten. Je gaat zelfstandig aan de slag gaat met het analyseren en oplossen van storingen door middel van online-monitoring. Gaat dit niet, dan zal je er ook een keer heen moeten.

De nadruk bij de functie van service engineer ligt op het verhelpen van storingen en verrichten van servicewerkzaamheden bij klanten wereldwijd en het plaatsen en opleveren bij de eindklanten. Je vliegt de hele wereld over en komen in contact met veel verschillende culturen. Gemiddeld zijn zij zo’n 60% van de werktijd van huis. Een heel afwisselende baan in de techniek, waarbij je in contact komt met veel verschillende landen en culturen.

waar ga je werken

Je gaat samen met een team monteurs aan de slag in een internationaal bedrijf. Het doel is om zowel de machines als de medewerkers te laten ontwikkelen. Aan de hand van cursussen en door hen aan te moedigen om mee te denken. Het team bestaat totaal uit ruim 70 medewerkers die zich gedreven en enthousiast opstellen. Als service support engineer werk je met verschillende collega's afhankelijk van wie zich op welke locatie bevindt. De organisatie kent korte lijnen en de communicatie is informeel. De deur staat letterlijk altijd open!

sollicitatie

Lees je deze vacature en ben jij gelijk enthousiast? Klik dan onderaan op solliciteren. Wil je nog meer informatie over deze vacature? Dan mag je ook altijd mailen of even bellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in