+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terneuzen.

Heftruckchauffeur, Elopak Terneuzen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 20,38 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van heftruck rijden? Bij Elopak krijg je een goed salaris en werk je in een leuk team. Je zorgt voor het vervoer van pallets en helpt ook met andere taken. Als je van afwisseling houdt, is dit perfect. Je werkt in Terneuzen, een bedrijf dat geeft om de planeet. Je hebt kans op een baan voor langere tijd. Plus, je krijgt reiskostenvergoeding. Samen met je gezellige collega's zorg je voor een fijne werksfeer. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij het liefst de hele dag op de heftruck rondrijden? Ga dan aan de slag bij Elopak! Je krijgt een (start)salaris van €20,38 bruto per uur inclusief toeslag! Lees snel verder en solliciteer op deze vacature als heftruckchauffeur!

Wat bieden wij jou
  • Uurloon van €20,38 (incl. toeslagen)
  • Reiskostenvergoeding
  • Wekelijkse betaling van je salaris!
  • Een baan voor langere tijd
  • Een fijn bedrijf met gezellige collega's
Wie ben jij

Als heftruckchauffeur is het belangrijk dat je fulltime beschikbaar bent in 5-ploegen. Daarnaast gaan wij ervan uit dat je:

  • Ervaring hebt als heftruckchauffeur en een geldig certificaat hebt.
  • 2 tot 5 dagen per week beschikbaar bent. Zodra er wat minder werk is op de heftruck, kun je ook ingezet worden op de productie. Zo kun je toch aan je uren komen!
Wat ga je doen

Als heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor de interne transport van de pallets. Daarnaast houd jij je bezig met: vrachten klaarzetten voor vervoer, laden en lossen en verricht jij verschillende controles. Een veelzijdige functie, dus je hoeft je niet te vervelen. Daar heb je ook geen tijd voor, want door jouw ervaring zie je kansen genoeg en bied je hulp aan collega’s. Werkplezier!

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag als heftruckchauffeur bij Elopak. Dit is een internationale leverancier van kartonnen verpakkingsoplossingen voor vloeibare levensmiddelen gevestigd in Terneuzen. Elopak geeft veel om het behoud van een gezonde, veilige en duurzame planeet. Hier ga jij ga jij aan de slag als heftruckchauffeur. Dit ga je natuurlijk niet alleen doen, maar samen met een leuk team! Werkplezier vinden wij namelijk erg belangrijk. Jij toch ook?

Sollicitatie

Zie jij jezelf al werken als heftruckchauffeur bij Elopak? Dan willen wij jou graag beter leren kennen! Solliciteer direct online en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Heb je een vraag over deze vacature of wil je toch nog wat meer weten? Bel, app of mail ons!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in