+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terneuzen.

Technical Researcher Terneuzen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.423 p/m

Vacature in het kort

In de rol van Technical Researcher help je klanten met technische vragen en het vinden van reserveonderdelen. Je werkt voor een toonaangevend bedrijf dat machines maakt voor verschillende industrieën. Deze baan is afwisselend en je hebt altijd meerdere projecten tegelijk. Je zult klantrelaties opbouwen en onderhouden. Het bedrijf heeft een vriendelijke sfeer en er zijn kansen om te groeien. Je kunt ook rekenen op een goed salaris en de mogelijkheid van een contract. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Je gaat werken als Technical Researcher, een rol waar de klant centraal staat en waar je het gaat helpen met technische vraagstukken. Het is aan jou om de behoeften van de klant te evalueren en om te assisteren bij het identificeren van reserveonderdelen die nodig zijn voor machines. Jou misschien wel toekomstige werkgever is vooraanstaande producent van palletizers, zakvulsystemen, interne transportsystemen en wikkelmachines in uiteenlopende branches met een wereldwijze klantenkring.

De functie van Technical Researcher is een diverse functie en je hebt altijd meerdere aanvragen lopen. Heb jij het vermogen om technische en klantenservicevaardigheden te gebruiken om relaties met
klanten op te bouwen en te onderhouden, proactief producten en diensten aan te bieden? We komen graag met je in contact.

wat bieden wij jou
  • Behoeftes klant evalueren & oplossingen aanbevelen
  • People- centric cultuur
  • Technische ondersteuning bieden bij vraag klanten
  • Terneuzen, ruim 85 medewerkers
  • Contract bij klant bespreekbaar
  • Vanaf €3423,- per maand
wie ben jij

Voor deze functie is een technische achtergrond en een commerciele instelling belangrijk. Heb jij MBO 4 werk-denk niveau of hoger dan kom je in aanmerking voor deze functie. Je vindt het leuk om relaties met klanten op te bouwen en te onderhouden. Kwaliteit leveren vind je belangrijk. Deze functie vraagt een hoog gevoel van urgentie en snel kunnen schakelen is daarom belangrijk. Je bent creatief en komt met nieuwe ideeën om de klant zo goed mogelijk te helpen.

What else:

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits en Frans is een pré;
  • Initiatief tonen is voor jou normaal;
  • Je blijft kalm tijdens drukte en weet het overzicht te bewaren.
wat ga je doen

Als Technical Researcher ben je daar om vragen over de complexe onderdelen te beantwoorden. Je werkt samen met andere afdelingen om inzicht te krijgen in de kosten van nieuwe onderdelen. Op deze manier kan je beter de behoeften de klant evalueren en passende oplosisngen aanbevelen. Bij vragen over machinekenmerken of -functies biedt je technische ondersteuning. Aan bestaande klanten geef je advies over vervangingen en identieke vervangingsonderdelen. Wanneer er advies is gegeven is het aan jou om bedrijfsproducten te verkopen.

welke taken heb je nog meer:

  • Maximaliseren van verkoopkansen voor vervangende onderdelen door proactieve communicatie om verkoopdoelen te halen of te overtreffen
  • Assisteren bij het identificeren van reserveonderdelen die nodig zijn voor machines en eventueel samen met internationale collega’s zoeken naar best practices en methodes.
  •  Bijhouden van bestanden, dossiers en logboeken die relevant zijn voor de functie.
waar ga je werken

Onze partner is een bedrijf dat internationaal actief is in verschillende sectoren. Binnen het bedrijf is er een open werksfeer en wordt er veel samengewerkt. Dit laat dan ook zien dat de lijntjes kort zijn en je collega's behulpzaam zijn. Er worden producten gemaakt van hoge kwaliteit, hier wordt het nieuwste gereedschap voor gebruikt. De machines worden binnen het bedrijf ontworpen en gerealiseerd. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden en het werk is uitdagend. Ze werken met de CAO metaalbewerkingsbedrijf.

sollicitatie

Interesse? Laat het mij weten voor 15 mei.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in