+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider installatietechniek Terwolde Terwolde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DE BRUG groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.300 p/m

Vacatureomschrijving

Vacature Projectleider – werkvoorbereider Installatietechniek in Terwolde,
Bruto € 2900 – 3300

Dit is de leukste baan in de installatietechniek als je ervaring hebt binnen de werkvoorbereiding! Hier krijg je het complete project onder je hoede, van de aanname van het project naar opnemen van de situatie, zorgen dat er een opdracht komt en het begeiden van de uitvoering tot de afronding.

  • Alles weten van jouw project;
  • centrale rol;
  • prettig bedrijf met eerlijke en duidelijke opdrachten
Het werk
Wat ga je doen? Jij begeleid de verschillende projecten van de beginfase tot het project compleet is opgeleverd. Daarmee zijn het echt jouw projecten! Je bent het aanspreekpunt vanuit de opdrachtgever en coördineert de uitvoering in nauw overleg met de monteurs. Het is jouw verantwoordelijkheid dat projecten binnen de contractvoorwaarden, de gestelde kwaliteitseisen, planning en de begroting gerealiseerd worden. 
Daarbij is ervaring in de installatietechniek echt noodzakelijk. Bij voorkeur heb je ook ervaring opgedaan in de werkvoorbereiding en heb je leren werken met bijvoorbeeld Revit als tekenpakket. Daarnaast is het van belang dat je inzicht hebt en vooruit kunt denken. Contacten heb je met klanten, je collega’s binnen het bedrijf, zowel de uitvoerende als je collega’s op kantoor, leveranciers en derden die werk verrichten. Door die verschillende contacten is je werk afwisselend, en blijft het altijd de uitdaging om de projecten gunstig af te ronden. 
 

De beloning

Het bruto fulltime maandsalaris is afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 2900 en € 3300. Daarnaast heb je volgens de Metaal & Techniek cao vakantie en adv-dagen, mobiele werkmiddelen en mogelijkheden tot opleidingen en trainingen.  


De sfeer

Het bedrijf waar je gaat werken is een installatiebedrijf, een familiebedrijf met een sterke focus op verduurzaming van de woningbouwmarkt.  Veel aandacht voor een fijne werksfeer en nadruk op ontwikkeling van de medewerkers. Met vestigingen in Tiel, Terwolde en Emmen. En nog steeds groeiende. Daar liggen extra kansen en mogelijkheden. Je kunt je voorstellen; als een organisatie wil groeien zijn er steeds nieuwe talenten nodig! 


Wordt jij onze collega?

Binnen deze wereld van mensen die houden van installatietechniek, beseffen ze zich dat het vinden van nieuwe collega’s een vak apart is. Daarom hebben zij ons gevraagd om dat proces voor hun op poten te zetten.


Zoek jij flexibiliteit of vast? 

Mocht er een mooie match ontstaan tussen jou en hen, dan gaan we kijken wat jouw wensen zijn qua dienstverband, zoek jij flexibiliteit of wil je vast? Gedetacheerd of in dienst van de opdrachtgever, daar komen we altijd uit met elkaar.
Het doel is de klik!


Reageer nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in