+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tholen.
Laad meer vacatures

Panel Builder, fulltime in Tholen Tholen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Meer

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Heeft een elektrisch paneel voor jouw geen geheimen meer? Of wil je er juist meer van weten? Lees dan snel verder!

Als Panel Builder ben je voornamelijk bezig met de opbouw en assemblage van multidrive panelen in ons Drive Service Center in Tholen. Je plaatst de componenten in de kasten en zorgt voor de bedrading ervan. Dit doe je aan de hand van de technische tekeningen die je ontvangt van de afdeling Engineering.

Je start de dag met een gezamenlijk ochtendoverleg waarin de projecten worden besproken en de werkzaamheden verdeeld. Afhankelijk van de grootte van het project werk je samen met een groep collega’s, of pak je het project zelfstandig op. De doorlooptijd van een project kan variëren van 1 week tot 6 weken en je bent verantwoordelijk voor het gehele project, van begin tot einde. Met jouw kennis van elektrotechnische componenten en jouw inzicht in elektrische schema’s en tekeningen zorg je voor een hoogwaardig product voor de (inter)nationale klant.
Kwaliteit staat bij jouw als Panel Builder hoog in het vaandel. Wanneer je afwijkingen signaleert bespreek je deze met de Teamleider.

Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, voorzien wij je met een goed gevulde gereedschapstas en heb je de beschikking over je eigen werkkar. Hierop staan je eigen spullen en heb je alles bij de hand. Daarnaast krijg je als Panel Builder van ons een smartphone, zodat je toegang hebt tot je eigen digitale werkomgeving. Denk hierbij aan Outlook, Microsoft Teams en ons digitale urenportaal.

Gevraagd

Voor de functie van Panel Builder ben je in het bezit van een VMBO diploma in de richting van mechatronica of elektrotechniek. Mocht je een andere technische achtergrond hebben of kennis en kunde hebben op het gebied van elektrotechniek door werkervaring, dan is de rol van Panel Builder ook zeker interessant voor je! Opgedane ervaring door werk of stage binnen dit vakgebied wordt zeer gewaardeerd. Je hebt een passie voor techniek en gaat gemotiveerd en enthousiast te werk. Als Panelenbouwer functioneer je goed in een team, maar kun je ook zelfstandig aan de projecten werken. Uiteraard staat veiligheid bij jouw op nummer één.

Verder ben je;
  • In het bezit van een VCA certificaat;
  • In het bezit van een Rijbewijs B
  • Flexibel;
  • Oplossingsgericht ingesteld;


Aanbod

Van Meer is een familiebedrijf met een internationaal karakter. We zijn een sterk groeiende organisatie met gemotiveerde collega’s. Een professioneel bedrijf met een informele sfeer waar regelmatig leuke personeelsactiviteiten worden georganiseerd. Je komt te werken in een modern en licht gebouw van alle gemakken voorzien. Hierbij kun je denken aan ruime en lichte werkplekken die voorzien zijn van alle benodigde accessoires.
Het vergroten van onze kennis en kunde staat hoog in het vaandel. Je krijgt van ons alle ruimte om je expertise toe te passen én te vergroten. We hebben dan ook diverse scholingsprogramma’s waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Veiligheid is voor ons erg belangrijk. We hebben een 5S programma binnen Van Meer, waarin alle collega’s zelfstandig verbeteringen kunnen voorstellen.

Verder bieden we je;
  • We betalen een goed salaris wat gangbaar is in de sector;
  • 27 vakantiedagen;
  • 13 ADV dagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een mooie kantine, kleedruimtes en douches;
  • De mogelijkheid om te starten via een leer-werktraject (BBL);
  • Deelname aan personeelsactiviteiten;
  • Gezellig team wat jong van geest is.
Wie zijn wij;

Van Meer is een system integrator en serviceprovider van elektrische en mechanische aandrijfsystemen voor verschillende industriesectoren en marine. Onze kernactiviteit is vierledig: we zorgen voor de engineering, de implementatie, het onderhoud en het beheer van elektrische en mechanische installaties en dat gedurende hun volledige levensduur. Het hebben van deze kennis en kunde onder één dak is wat Van Meer uniek maakt.

Onze organisatie is in 1991 opgericht door Rob van Meer en vandaag hebben we vestigingen in Nederland en België. We zijn voornamelijk actief in de Benelux en EMEA en zijn specialist op het gebied van:
  • Rotating equipment: onderhoud en nieuwlevering van elektromotoren, generatoren, tandwielkasten, ventilatoren en pompen.
  • Drives: nieuwlevering en onderhoud van frequentieomvormers, panelenbouw, aandrijfsystemen en turnkey oplossingen.
  • Field Services: ondersteuning op locatie voor onder meer trillings-, diagnostische, infrarood en elektrische metingen, balanceringen en pomp- , ventilator- en tandwielinspecties.
Van Meer kende de laatste jaren een exponentiele groei binnen onze drie business units, Rotating, Drives en Field Services. Om nog verder te groeien zijn we op zoek naar dynamische en ambitieuze medewerkers die ons team willen komen versterken.

Enthousiast geworden over deze functie? Dan ontvangen we graag je actuele cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met een van onze Corporate Recruiters:
  • Cathelijn Loeff op 0166-743250 of 06-51839264. Per mail kan uiteraard ook; via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
  • Jesse van Liempt op 0166-743250 of 0166-743250. Per mail kan uiteraard ook; via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in