+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Warehouse Teamleader Tholen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DSV Solutions

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.150 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij DSV in Tholen zoeken we een Warehouse Teamleader die van aanpakken weet. In deze rol leid je een team en zorg je dat alles in het warehouse soepel verloopt. Je werkt samen met een team dat bekend staat om hun harde werk en goede sfeer. DSV is een wereldwijde speler in transport en logistiek, met veel groeimogelijkheden. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Move forward als Warehouse Teamleader bij DSV in Tholen

Vind je het leuk om een actieve rol te spelen in klantprocessen, met speciale aandacht voor kwaliteit? Ben jij een echte teamplayer en zoek je een baan waar ruimte is voor innovatie, eigen inbreng en jouw persoonlijke ontwikkeling? Help jij ons als teamleader, het warehouse in Tholen in goede banen te leiden? Solliciteer nu en ontwikkel met ons mee! 


Jij krijgt het voor elkaar

Als leidinggevende van het warehouse team, ben je constant bezig met het vinden van manieren om de efficiëntie te verhogen en onze logistieke activiteiten soepel te laten verlopen. Jij houdt je bezig met de optimalisering van de logistieke operaties van jouw toegewezen team, waarbij je ervoor zorgt dat er consistent wordt voldaan aan de hoogste normen van efficiëntie, kwaliteit en naleving van procedures.

Hoe je dit doet? In de functie van warehouse teamleader rapporteer je rechtstreeks aan onze warehouse manager en geef je leiding aan zo’n 10 tot 25 warehouse operators. Je weet als geen ander het beste in jouw teamleden naar boven te halen en zorgt voor een continue verbetering van onze logistieke processen, om zo onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit krijg jij voor elkaar door het:

  • leveren van input voor projecten ter verbetering van onze logistieke processen én procedures; 
  • coachen, trainen en aansturen van jouw teamleden; 
  • naleven én toezien op de wettelijke, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften; 
  • aansturen van de operationele werkzaamheden en zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. 

Jouw team valt binnen DSV op door een goede en hardwerkende mentaliteit. Jouw hele team staat voor elkaar klaar en kennen elkaar door en door. Tussen het werk wordt er veel gelachen gecombineerd met een goede en professionele communicatie.  


Wij zijn DSV, wij groeien

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke diensten. Met kantoren in meer dan 80 landen en een groeiend netwerk van partners, is er geen plek ter wereld die we niet kunnen bereiken via transport door de lucht, over zee, per spoor, via koeriers of over de weg of waar we opslag in magazijnen kunnen bieden. 

In een gedreven team samenwerken aan een hoogkwalitatieve, veilige en efficiënte werkomgeving waar werkplezier centraal staat,

aldus Melissa Viellevoije, Operations Manager.

In Nederland werken we vanuit ruim 25 vestigingen, met meer dan 3.000 collega’s. Samen gaan we de uitdaging aan die een snel veranderende omgeving met zich meebrengt. We nemen snelle beslissingen op elk niveau en bundelen ambitie en teamwerk. Zo komen wij vooruit en maken we samen het verschil.


Jij brengt mee
  • aantoonbare leidinggevende ervaring;
  • bereidheid tot het werken in 2 ploegenrooster (06:00 – 15:00 & 15:00 – 24:00);
  • goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Het telt allemaal mee voor deze vacature van warehouse teamleader in Tholen. Verder is het natuurlijk belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Dat gaat zeker goed als je graag doorpakt, lef hebt en met DSV mee wil groeien.


Jij krijgt

Werken bij DSV betekent werken bij één van de topspelers in de logistieke markt. DSV is ondernemend, competitief en wil altijd groeien als organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien. Naast een uitdagende baan in een internationale omgeving bieden wij ook nog:

  • een salaris conform cao DSV Solutions, dat afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen de € 2.500,- en € 3.150,- ligt;
  • 24 vakantiedagen, 4 adv-dagen en 8% vakantiegeld;
  • een gunstige pensioenregeling, waarvan een deel premievrij en een eigen bijdrage van 5%.
Move forward

Stuur jouw cv met motivatie of laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op. Nog vragen over deze vacature? Onze corporate recruiter Naomi Groenewoud beantwoordt al je vragen via 06 8229 7557 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 

Volg jij DSV al op Instagram, TikTok, X, Facebook en/of Linkedin? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in