+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tholen.

Algemeen, Manueel of Geriatrisch Fysiotherapeut, regio Tholen Tholen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fysio Networkx

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken een fysiotherapeut voor ons team in Tholen. Je gaat aan de slag in een multidisciplinair zorgcentrum en kunt gebruikmaken van een oefenzaal met veel apparatuur. Bij ons kun je groeien door speciale trainingen en cursussen. We hebben zelfs een app om jou en onze cliënten te helpen. Je komt te werken in een team van enthousiaste collega’s die allemaal streven naar de beste zorg. Plus, als je net begint, kun je deelnemen aan ons speciale traineeship. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Gezocht: algemeen fysiotherapeut, manueel of geriatrisch fysiotherapeut voor 16 tot 40 uur per week.

Voor onze opdrachtgever in locatie Tholen, gelegen in multidisciplinair zorgcentrum Vliethof, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ondernemende fysiotherapeut (mag uiteraard ook met een specialisatie) om ons team te versterken. Naast het behandelen van cliënten in de behandelkamer of aan huis, kan je gebruikmaken van een ruime oefenzaal met diverse kracht- en cardioapparatuur.

Bij Fysiotherapie Tholen hebben ze een multidisciplinair team werken. Zo zijn ze gespecialiseerd in Medical taping, COPD-training, manueel therapie, sportrevalidatie en geriatriefysiotherapie. Ze leven zich altijd in de huidige situatie van de cliënt en vinden dat een behandeling ook met literatuur goed onderbouwd moet worden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat elk cliënt met een specialistisch individueel afgesteld programma werkt.

Wil je naast de locatie in Tholen ook op een andere FysioHolland locatie (in de buurt) werken, dan is dat ook mogelijk.


Wat bieden zij?

  • Een salaris dat past bij jouw opleidingsniveau en werkervaring. Nieuwsgierig naar je exacte salaris? Ze kunnen een vergelijking voor je maken aan de hand van je huidige salaris.
  • Ze stimuleren leren. Wil je je nog verder specialiseren? Doen! Dat juichen ze dat alleen maar toe. Bij deze praktijk krijg je de vrijheid om jezelf volledig te ontplooien. Dat faciliteren ze met een studiebudget en hun eigen FysioHolland Academy van waaruit ze bijvoorbeeld Masterclasses en cursussen organiseren en ze ook een online scholingsplatform hebben waar je geaccrediteerde e-learnings kunt volgen.
  • Ze hebben een eigen FysioHolland app! Hiermee ondersteunen ze hun cliënten en jou als therapeut zo goed mogelijk. Ze zijn altijd vol energie bezig met innovatie en zo is er sinds kort ook de mogelijkheid om te scannen via deze app. Ze zijn de trotse eerste partij in Nederland die over deze functionaliteit beschikt.
  • Naast een fijn salaris en de kans om je te blijven ontwikkelen, krijg je ook nog eens heel veel collega’s cadeau. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee te lunchen en van te leren. Hier geloven ze dat je samen verder komt.
  • Startende fysiotherapeut? Dan heb je hier de kans om deel te nemen aan het unieke traineeship Jong FysioHolland, ontwikkeld voor en door FysioHolland, waar kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Een mooie gelegenheid om optimaal gebruik te maken van de schat aan kennis die ze hebben binnen de organisatie. Dit doen ze o.a. door ervaren fysiotherapeuten en starters samen te brengen. Als trainee heb je de mogelijkheid tot het volgen van verschillende workshops en trainingen.

Werken in Tholen

Het team op deze locatie bestaat uit 2 fysiotherapeuten en zij hebben ieder hun eigen specialisatie en aandachtsgebied. De regio bestaat uit 21 fysiotherapeuten met diverse specialisaties zoals; manuele therapie, oedeem, geriatrie en psychosomatisch. Qua ondersteuning op administratief gebied zijn er 4 collega’s werkzaam in onze regio en werken ze samen met onze collega’s van de centrale planning.

De locatie in Tholen beschikt over een eigen wachtkamer, kleedruimtes, 3 behandelkamers en een ruim opgezette oefenzaal. Ze werken met de gemeente samen op onder andere het gebied van Valpreventie.

“Mensen hebben aandacht nodig en die verdienen ze ook. Dat draagt bij aan kwalitatief goede revalidatie.”Yannick, algemeen fysiotherapeut FysioHolland


Wie ben jij?

  • Die 4-jarige opleiding tot fysiotherapeut heb jij afgerond, met een diploma als bewijs (of je zit in de laatste fase van je studie).
  • Je herkent je in de volgende kernwaarden: persoonlijk, samen, energie en vooruitgang.
  • Jouw bewegingsvisie masseer je er langzaam in bij cliënten die gewend zijn aan de behandeltafel. Zo bereik jíj jouw doel en de cliënt het zijne: namelijk gezond herstel!
  • Verder ben je oprecht geïnteresseerd en heb je ook oog voor de mens achter de klacht. Je bouwt een band met ze op en biedt indien nodig ook een luisterend oor.
  • Kennis verbreden, meekijken bij collega’s, vragen stellen in de appgroep van FysioHolland. Alles om beter te worden in je vak! Jij bent nooit uitgeleerd.
Werken bij FysioHolland

Werk regionaal, maar maak gebruik van alles wat FysioHolland landelijk voor jou organiseert. Samen zetten zij namelijk alles en iedereen in beweging. Met hun energie boeken ze volop vooruitgang. Niet alleen met de cliënten, ook binnen de organisatie. En iedereen krijgt daarbij volledige persoonlijke aandacht.

Algemeen, Manueel of Geriatrisch Fysiotherapeut bij FysioHolland jouw baan?


Heb je interesse?

Je bent altijd welkom om kennis te maken op locatie in Tholen om te kijken of de praktijk en werkwijze bij je past. Wil je een dagdeel meelopen? Dan is dat ook zeker mogelijk.

Neem voor meer info contact op met Albert Schuurmans van Fysio Networkx door te solliciteren, bel of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in