+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Lid cliëntenraad - Tiel Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Weet jij wat er leeft onder de cliënten van Sante Partners? Kun je meedenken vanuit het cliëntperspectief en weet je dit in de praktijk te vertalen naar beleid? Word dan lid van de cliëntenraad en geef samen met andere raadsleden de cliënten van Sante Partners een stem.

Lid cliëntenraad - Tiel

Jij als lid van de cliëntenraad…
behartigt de belangen van alle cliënten van Santé partners. Je vindt het belangrijk dat cliënten goede zorg of ondersteuning krijgen en probeert hen een stem te geven. Jij bent de ogen en oren van alle cliënten en neemt daarbij het advies- en instemmingsrecht vanuit de Wmcz voor jouw rekening en betrekt waar nodig ook verschillende familie- en thuisraden voor o.a. de intramurale zorg bij de besluitvorming.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Je neemt deel aan vergaderingen en doet mee met activiteiten.
  • Je denkt en praat mee over zaken die cliënten raakt.
  • Je regelt samen met de cliëntenraad in een jaarplan de portefeuilleverdeling, zodanig dat een representatieve afspiegeling ontstaat van alle groepen cliënten in de verschillende soorten zorg- en dienstverlening

Over jouw team
De cliëntenraad bestaat uit vijf leden. Een aantal leden is gepensioneerd en een aantal combineert deelname aan de cliëntenraad met een baan. Je komt terecht in een club met warme mensen, die verspreid uit de regio komen. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar twee nieuwe leden van de cliëntenraad.

Wat wij jou bieden
Je wordt lid van de cliëntenraad op basis van vrijwilligheid. Je ontvangt jaarlijks en voor elke vergadering een vrijwilligersvergoeding. Uiteraard ontvang je een passende reiskostenvergoeding.

Wie ben jij?
Je voelt je betrokken en bent woonachtig in het werkgebied van Santé Partners. Graag stel je de belangen van de cliënt voorop. Dat kan doordat je cliënt bent, mantelzorger of op een andere manier betrokken bent (geweest) bij Santé Partners. Je vindt de belangen van cliënten belangrijk en wilt deze vertegenwoordigen.

> Je bent bereid een aantal uren per week te investeren, vergaderen, onderhouden van contacten en het voorbereiden van adviezen.Je bent in staat vanuit een cliëntperspectief te denken en te handelen.
> Je kunt onderscheid maken tussen persoonlijk en algemeen cliëntenbelang.
> Je leest beleidstukken en vormt een mening hierover om uiteindelijk gezamenlijk een besluit te vormen en/of advies uit te brengen.
> Omgaan met vertrouwelijke informatie is voor jou geen probleem.

Samen sterk met Santé Partners
Samen maken wij het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Informatie en reageren

Spreekt het jou aan om echt mee te praten en te denken vanuit kansen en mogelijkheden vanuit onze cliënt? Reageer dan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wil je liever eerst een periode meelopen? Geen probleem, ook dan kun je reageren. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met Gerben Hoegée, ambtelijk secretaris van de cliëntenraad (telefoonnummer 06-43212790 of e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bij Santé Partners krijg je te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers en vrijwilligers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht. Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in