+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Chauffeur gezocht Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Droom je van de weg en wil jij je mantel als chauffeur dragen? Bij onze opdrachtgever in Haaften zijn ze op zoek naar jou! Met je rijbewijs b en/of c op zak ben je klaar om achter het stuur te kruipen. Verwacht een fysieke uitdaging: 40 uur per week rijden, laden en lossen. Geen dag is hetzelfde bij ons. Een opwindende carrière als chauffeur wacht op jou! Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team? Twijfel dan niet langer, je nieuwe avontuur begint hier. Dien je sollicitatie vandaag nog in. Wij kijken uit naar je komst.

Wij bieden:

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als chauffeur? Bij onze opdrachtgever in Haaften willen we jou! We zoeken een gemotiveerde chauffeur om ons team te versterken voor 40 uur per week. Jij bent in het bezit van een rijbewijs C en je bent niet bang voor fysiek zwaar werk. Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen met volop doorgroeimogelijkheden. We bieden een goede balans tussen werk en privé, zodat je energiek en gemotiveerd blijft. En uiteraard, we bieden een marktconform salaris. Ben jij de chauffeur die we zoeken? Reageer dan vandaag nog. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wij vragen:

Onze opdrachtgever in Haaften heeft een uitdagende functie als Chauffeur openstaan. We zijn op zoek naar iemand die 40 uur per week wil werken. Ben jij betrouwbaar, stipt en klantvriendelijk? Dan kan dit de rol zijn die bij jou past. Je brengt de volgende kwaliteiten en ervaringen met je mee: • Rijbewijs C met Code 95 of Rijbewijs B • Minstens een jaar ervaring als chauffeur • Een goede fysieke conditie • Basiskennis van de Nederlandse taal • Je bent bereid om vroeg te starten en hebt een flexibele werkhouding

Waar ga je werken:

Word jij onze nieuwe chauffeur bij onze opdrachtgever in Haaften? Jij draagt bij aan het realiseren van onze missie om klanten met passie te voorzien van de beste bakkersproducten. Samen met een hecht, gedreven team zorgen we voor de perfecte service. Ze kunnen niet wachten om jou te verwelkomen en samen de werkdag vol energie te starten. Pak je kans en kom de sfeer proeven bij Bakeplus. Wacht niet langer en laat deze vers gebakken kans niet aan je voorbij gaan!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in