+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Bezorger Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Logistic Force

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons, Logistic Force, ben je meer dan alleen een bezorger. We luisteren naar jouw wensen en helpen je groeien in je werk. Je begint de dag met het laden van huishoudelijke apparatuur en gaat dan op pad. Je bezorgt en installeert de apparaten bij klanten. We bieden een goed salaris en extra kansen om te leren en te groeien. Ook krijg je veel waardering en persoonlijke aandacht. Klinkt goed? Solliciteer nu en ontdek hoe leuk werken kan zijn! Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als bezorger (met technische achtergrond) kun je natuurlijk overal aan de slag maar dat is niet als werken via Logistic Force! Wil jij werken bij een organisatie waar er wel tijd is voor jou als persoon en waar er geluisterd wordt naar jouw persoonlijke ambities? Is jouw antwoord hierop ja? Dan is het geen slecht plan om te solliciteren bij Logistic Force! Op dit moment zijn we op zoek naar een Bezorger/monteur huishoudelijke apparatuur.


WAT GA JE DOEN?

Jij bent als bezorger het visitekaartje van het bedrijf maar zonder lading ben je natuurlijk nergens ;) Je dag start dus vanzelfsprekend met het laden van de huishoudelijke apparatuur. Jij zorgt dat dit goed gebeurt zodat je veilig op weg kunt. Vervolgens start je je voertuig en gaan! Je hebt een route en de planning voor de dag. Eén voor één rijd je de adressen af. Een tevreden particuliere klant die zijn apparaat niet alleen in goede orde ontvangen heeft, maar waar de apparatuur ook op vakkundige wijze is geïnstalleerd? Nice, daarvan krijg jij een glimlach op je gezicht! Een hele verantwoordelijkheid maar dat is aan jou wel besteedt.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Je bent representatief richting klanten
  • Verantwoordelijkheid, We vertrouwen op je!
  • Een geldig B-rijbewijs
  • Een juiste werkmentaliteit
  • Een goede babbel met de klant
  • Vroeg opstaan is voor jou geen probleem
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Om te beginnen met een eerlijk salaris minstens conform de CAO beroepsgoederenvervoer, logisch. Daarnaast zijn er de 'extraatjes' zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien investeren we in jouw toekomst. Heb je ambities om door te groeien in jouw vak? Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy extra certificaten haalt. Als jij de ambitie hebt, helpen wij je op weg! Ervaar zelf hoe werken ook anders kan!

Iets voor jou? Waar wacht je dan op? Solliciteer dan snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in