+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Logistiek Operator Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.689 - € 3.187 p/m

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om te werken als Logistiek Operator. Je gaat aan de slag met het lossen, opslaan en transporteren van verschillende goederen. Dit doe je volgens duidelijke instructies. Je zorgt ervoor dat alles op de juiste plek komt. Je werkt in dagdienst en hebt geen hoogtevrees nodig. Ook kun je rekenen op een goed salaris. Dit is een mooie kans om deel uit te maken van een groot en belangrijk bedrijf in de coatingindustrie. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Taken en verantwoordelijkheden: 1. Lossen en opslaan van grondstoffen, hulpstoffen en andere inkomende goederen volgens instructies van de Allround Logistic Operator/orders, om ervoor te zorgen dat de ontvangen goederen conform de gestelde eisen correct in het magazijn worden geplaatst. 2. Uitvoeren van loswerkzaamheden voor vloeibare chemische grondstoffen en chemicaliën (zoals monomeren en oplosmiddelen) volgens standaardprocedures, om te voldoen aan alle voorschriften. 3. Transporteren van grondstoffen, hulpstoffen en verpakkingsmaterialen van en naar diverse productieafdelingen en magazijnen, volgens opdrachten, zodat deze tijdig op de juiste locatie aanwezig zijn. 4. Laden van vrachtwagens voor verzending van goederen naar klanten, met behulp van palletwagens en/of laadbruggen, om te waarborgen dat de levering aan klanten op tijd en correct plaatsvindt. 5. Voorbereiden van benodigde documenten en papierwerk voor transport. 6. Verpakken en gereedmaken van afval voor afvoer naar de afvalverwerker, noteren van afvalgewichten op afgiftebonnen en opstellen van lijsten met afvalgegevens voor de Allround Logistic Operator. 7. Opstellen van picklijsten, inslagkaarten en SHIS-labels in Oracle, evenals het actueel houden van diverse procedures.

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Logistiek Operator? Dan is dit jouw kans! Bij de PPG-locatie in Tiel zijn we op zoek naar een enthousiaste kandidaat die fulltime beschikbaar is. Als Logistiek Operator werk je in dagdienst en is het belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. Je kunt een aantrekkelijk salaris verwachten, variërend van €2689 tot €3187 bruto per maand;
uiteraard o.b.v. ervaring.

Wij vragen:

Vereisten voor de functie: - Bij voorkeur MBO niveau, VAPRO A of MAVO, of relevante werkervaring in de logistieke sector. - Geen last hebben van hoogtevrees, zoals eerder vermeld. - In het bezit zijn van een heftruck en/of reachtruck certificaat. - Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Waar ga je werken:

PPG Coatings is 's werelds grootste en meest toonaangevende coatingsbedrijf en ze bedienen ten opzichte van de concurrenten de meeste markten. Van auto's en straalvliegtuigen tot windturbinebladen en van zeeschepen en watertanks tot eengezinswoningen, de klanten vertrouwen op de coatings en specialistische materialen om hun producten en omgeving te beschermen en te verfraaien. Als lid van PPG's team krijg je te maken met klanten van wereldklasse, deskundigen uit de sector, geweldige collega's, en vooraanstaande technologie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in